Koncert Armina Muzaferije 10. maja u Domu mladih- Na sceni sa pjevačem će biti specijalni gosti i gudački orkestar iz Ankare!

10.05.2018 20:30

Armin Muzaferija nakon mini turneje po Americi, gdje je održao koncerte u Denveru, Coloradu i Des Moinesu u Iowi, nastavio je pripreme za koncert u sarajevskom Domu mladih.

- Koncert u Domu mladih je već nekoliko godina moja želja i sada smo krenuli u realizaciju. U opticaju smo imali nekoliko datuma, a razmišljali smo da to bude između 10 i 11. maja. U dogovoru sa svojim saradnicima na kraju smo izabrali da to bude četvrtak, 10. maj. Trenutno se priprema poseban scenarij i tok koncerta, sa posebnim gostima, kojih neće biti puno, ali itekako su posebni. Jedan od njih bit će Eldin Huseinbegović, prijatelj i kolega s kojim imam mnogo toga zajedničkog. Posebno mi je drago što će na sceni sa mnom biti gudački orkestar iz Ankare – otkrio je Armin Muzaferija.

Podsjetimo, pjevač je 24. marta objavio dugonajavljivani singl i prateći spot „Biću tu“ za koji je dobio veliki broj pohvala kolega, kritike i publike.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.