KONCERT GRUPE SKROZ - Sarajevo

28.11.2021 12:00

Popularni sarajevski alternativni rock sastav, uz pratnju Gudačkog orkestra Muzičke produkcije BHRT-a, u nedjelju 28. novembra 2021. održaće dva koncerta, u 12 i 18 sati u prostorijama BHRT-a // Bend priprema sjajne izvedbe, ali i jedinstven scenski nastup i specijalne scenske efekte.

Muzička produkcija BHRT-a organizuje dvostruki koncert grupe Skroz, uz pratnju Gudačkog orkestra Muzičke produkcije BHRT-a. Koncerti koji će zasigurno biti okarakterisani kao kruna karijere jednog od najpoznatijih sarajevskih alternativnih rock sastava, biće održani u nedjelju,28.11.2021. godine u prostorijama BHRT-a, u terminima od 12 i 18 sati. Sa Gudačkim orkestrom Muzičke produkcije BHRT-a, Adnan Šaran, Dejan Ostojić, Nedžad Mulaomerović, Elvir Salčinović i Nino Škiljić pripremaju sjajne izvedbe, ali i jedinstven scenski nastup i specijalne scenske efekte, koji će doprinijeti nezaboravnom iskustvu.

Više od dvije decenije grupa Skroz dio je bosanskohercegovačke muzičke scene. Domaćoj publici prvi put predstavili su se pjesmom “Sve sam jači” 1999. godine, a iskorak na regionalno tržište uslijedio je nekoliko godina kasnije sa pjesmom “Srušio sam stan”. Do sada su objavili tri albuma: “Skroz” (2000), “Savršeni organizam” (2004) i “Regija” (2008), kao i nekoliko samostalnih singlova. Tokom višegodišnjeg djelovanja bilježe veliki broj koncerata, širom regiona, i ostvaruju saradnju sa poznatim i priznatim imenima domaće i regionalne scene.

Koncerti će zasigurno biti riznica dobre zabave i odličnih interpretacija, praćenih jedinstvenim scenskim postavkama i efektima, iz Muzičke produkcije BHRT-a pozivaju sve zainteresovane da se pridruže koncertima u željenom terminu. Ulaz je slobodan uz OBAVEZNU prijavu na mail: [email protected] ili FB stranicu BHRT Muzička produkcija. Napominjemo da je zbog epidemiološke situacije broj posjetilaca ograničen!


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.