x

Koncertom na Panonici Amel Ćurić najavljuje nastavak ljetne turneje!

Nakon uspješne promocije singla "Upaljač" popularni pjevač Amel Ćurić započeo je veliku ljetnu turneju u BiH i regionu. Za sve ljubitelje dobre muzike, Amel će 16. avgusta na Panonici u Tuzli, od 20 časova, održati koncert.

"Ljetna turneja je, moram priznati, i više nego uspješna do sada. Moj bend i ja smo već obišli pola Jadrana, od Hrvatske do Crne Gore i odziv publike na nastupima je zaista sjajan. Ovog ljeta smo imali i dosta novih lokala u kojima smo prvi put nastupali i napravili sjajnu atmosferu, tako da smo odmah dogovorili i sljedeću svirku. Mogu reći da sam zadovoljan kako publika reaguje i na novi hit "Upaljač", tako da je na neki način ovo i dobra promocija singla koji sam nedavno objavio.", izjavio je Ćurić.

 Amel kaže da se u Tuzli uvijek osjeća kao kod kuće, jer ga baš za taj grad vežu mnoge uspomene, kako iz pjevačke karijere, tako i iz privatnog života. Stoga, ne možemo očekivati ništa drugo osim sjajne zabave na velikom koncertu na Panonici.

 Popularni pjevač će nakon koncerta u Tuzli turneju nastaviti nastupima ispred Doma Armije u Sarajevu u okviru Sarajevo Film Festivala, te koncertima u Crnoj Gori i Austriji.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.