x

Kontra Bar & Pub je novo mjesto u Sarajevu gdje ćete na jednom mjestu pronaći sve za bijeg od stvarnosti! (GALERIJA)

Ovoga petka, 27. jula u sarajevskom naselju Malta 3. je otvoren Kontra Bar & Pub, novi objekat u gradu koji pruža sve na jednom mjestu. U ugodnom ambijentu, pažljivo opremljenom, ili pak ljetnoj bašti, moći ćete uživati u raznim pićima, ali i specijalitetima koje Kontra nudi. 

Kontra Bar & Pub

Malta 3, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Kontra Bar & Pub je na zadovoljstvo mnogih počeo sa radom. Ovo mjesto će postati idealno za sve vas, budući da za sve vas nudi jedinstven ugođaj.


Kontra je mjesto gdje ćete pronaći sve što vam treba da se opustite. Neovisno da li je to kafica, konjak, piva, razna vina, te druga pića, moći ćete se opustiti, a svakako plus u cijeloj priči jeste raznolika hrana i specijaliteti koje jednostavno morate kušati. 


Kontra je posebno opremljena, a očaravajući ambijent vas odvodi od stresnog načina života i svakodnevnih problema. Ljetna bašta također je relaksirajuća za sve vas, tako da je ovo mjesto ono što treba svakom čovjeku kako bi se barem na kratko opustio, neovisno da li je riječ o dnevnom ili večernjem terminu. 


Budete li posjetili Kontra Bar & Pub uvjeriti ćete se da i pored raznih lokala u Sarajevu, ima ono nešto posebno što vas privlači da se tamo vraćate nanovo. Budite dio jedne lijepe priče i opustite se sami, s prijateljima ili obitelji. Kontra piše vaše najljepše momente, stoga ste svi dobrodošli. 


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.