x

slavlje

Kontroverzni sarajevski biznismen proslavio 1. rođendan svoje male princeze: Džidža i Šaćir pjevali, a Đani bio na live-u!

Kontroverzni sarajevski biznismen Mido Bakal proslavio je prvi rođendan svojoj kćerkici Arabeli, a kao sjajan domaćin, pobrinuo se da gostima upriliči slavlje za pamćenje. 

Kontroverzni sarajevski biznismen Mido Bakal nije štedio kada je u pitanju proslava prvog rođendana njegove princeze Arabele. U prilog tome govori informacija da se slavlje održalo u ilidžanskom restoranu Prava priča. Za dobru pjesmu su bili zaduženi Nećko Halać i Alma Zahirović.

Mido Bakal je svojoj kćerkici Arči, kako joj je nadimak, priredio zabavu za pamćenje. Rođendansko slavlje za male i velike je proteklo u fenomenalnoj atmosferi, a interesantno je kako je zabava startala u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima, dok se završila u utorak u jutarnjim satima. 

Mlada pjevačica Džidža Stojković je iz Beograda stigla kako bi bila dio događaja. Također, tamo smo sreli i Šaćira Ametija. Inače, njih dvoje su kao poklon od estradnog menadžera i vlasnika najboljeg donera 'Baltazar' Enesa Kaltaka  i Arnele Trnke otpjevali par pjesama, te dodatno oraspoložili goste. 

Kao šlag na tortu je došao Đani, koji se javio preko live-a, putem društvenih mreža. Nažalost, on nije mogao doći, ali svakako da je svom prijatelju Midu Bakalu i njegovoj kćerkici poželio najljepše želje. 


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.