x

Koraćeva u gaćicama unijela telefon u rijaliti: Ana prekršila osnovno pravilo, svi se pitaju kako će biti kažnjena!

Ana Korać ušla je navodno u rijaliti sa mobilnim telefonom koji je sakrila u donjem vešu.

Iako je korištenje telefona strogo zabranjeno, Koraćeva je navodno našla način da svoj telefon neprimjetno unese u rijaliti.

"Dok je Ana razmišljala na koji način da unese telefon, Davidu je palo na pamet da je najbolje rješenje da ga stavi u donji veš. Shvatili su da je to sjajna ideja, budući da joj niko neće provjeravati međunožje i da je to možda i jedini način da unošenje telefona prođe neprimijećeno. Osim toga, Ana nije željela da prekine kontakt sa Davidom ni na jedan dan i to je presudilo", kaže izvor i ističe da je Koraćevoj uspjelo da unese telefon pomoću kojeg je tajno komunicirala sa vjerenikom sve dok i on nije ušao u "Zadrugu".


"Iako se u prvi mah uplašila da će biti provaljena, nekako joj je uspjelo da unese telefon u vešu i da je niko ne provali. Prvih nekoliko dana je bila pažljiva i telefon je vadila samo ispod jorgana i kad ostali odu na spavanje. Pregledala bi portale i svoje profile na društvenim mrežama, sa Davidom razmijenila nekoliko poruka, a potom ga isključila i sakrila u jastučnicu", navodi izvor i otkriva da je Koraćevoj sve teže da krije šta je uradila i da se izuzetno plaši da će biti provaljena.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.