x

Koraćevu odbio muž poznate pjevačice: Starleta sve radila da joj preotme partnera, ali tu se nije zaustavila! Pukla bruka!

Ana Korać bila je nemirna i prije ulaska u rijaliti, pa je bacila oko na dečka Dare Bubamare, mlađeg košarkaša sa kojim je pjevačica bila u vezi. Da ovo nije sve, govori i činjenica da je nakon njega poželjela Darinog supruga Milana Kesića.

"Javno je pričala kako će oteti dečka od pjevačice, ma nije ni od čega prezala. Prijateljima je govorila da će biti njen, da on nije za Daru. Imala je svoje špijune koji su joj javljali kada je on u Beogradu i gdje izlazi, pa ga je bukvalno uhodila! Čak mu je preko konobara i menadžera klubova stavljala do znanja da je zanima i da bi sa njim htjela nešto više, ali je to košarkaš sve kulirao jer ga je samo Dara zanimala! Ta je priča stigla i do Dare, ali se ni ona, takođe, nije na to obazirala", prenio je izvor pisanje Skandala.


Ona je poželjela i Darinog zakonitog supruga, koji nažalost, ili srećom, nije često u Srbiji. 

"Ali to nije sve, Ana je imala i opsesiju prema Milanu Kesiću, i za vrijeme braka sa Darom, i posle! Međutim, on čovjek rijetko kad boravi u Srbiji, pa Ana nije mogla da ga smara sve i da je htjela. Slala mu je poruke jer je nekako nabavila njegov broj, ali ni na jednu nije dobila odgovor. Sigurno joj je blokirao broj i ništa od toga nije čitao. On je u to vrijeme više vremena bio u Parizu, baš ga je boljelo uho za neku tamo Anu! U međuvremenu je Dara raskinula sa košarkašem, a Ana je ušla u rijaltii, prvo jedan, pa drugi", otkrio je izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.