x

Korona je strašna, samo Bog može da sačuva: Dejan Milićević preležao virus, pa opisao kako se borio 20 dana!

Dejan Milićević uspješno se oporavlja nakon što je pobijedio bitku sa virusom covid-19, a otkrio je kroz šta je sve prošao.

Dejan je sretan što je virus pobijedio, pa se zahvalio i doktorima koji su mu pomogli.

"Svaka vam čast, borili smo se kao lavovi da mene spasimo i da sutra izađem nakon 20 dana boravka ovdje. Hvala vam puno, ovo ne može da se opiše, da se kaže, da se izrazi ta zahvalnost kako i na koji način ovaj pretežak period za mene i za moj život se konačno završio na dobrobit cjelokupnu", rekao je Dejan, pa dodao:


"Moždanog udara nikad nije bilo, operacije prostate nikada nije bilo. Ja jesam imao koronu, pobijedio sam je, hvala Bogu i jesam operisao želudac. To nikada nisam krio, mislim da je najiskrenija stvar, da sam iskren kada govorim o svom zdravstvenom stanju, jer to može da pomogne mnogima koji su u godinama, ili se nalaze u problemu koji sam imao ja."


"Hvala još jednom svima, ja nisam želio da se ovo ovoliko zna i čuje, međutim sada kada vidim da je ovo istinito i da je korona stvarno strašna, i sve što sam proživio za 20 dana u bolnici, bio na kiseoniku - budite pametni, nosite maske, i pazite se. Ovo je nešto što samo Bog može da vas sačuva i ne želiš nikome, pa ni najljućem neprijatelju koji je našao za shodno da piše laži i gluposti. Bitno je da sam ja pobijedio, da smo pobijedili zajedno i da se još dugo gledamo", zaključio je Dejan.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.