x

Koronavirus hara Njemačkom: Registrovana 22 nova slučaja oboljenja u 6 pokrajina!

U šest njemačkih pokrajina registrovana su 22 nova slučaja koronavirusa, tako da je u Njemačkoj zaraženo više od 30 ljudi.

U Sjevernoj Rajni-Vestfaliji, najnaseljenijoj njemačkoj pokrajini, još 14 osoba je pozitivno na korona virus, i to u oblasti Hajnsberga gdje je bio prvi prijavljen slučaj. Uključujući nove slučajeve, u Hajnsbergu i okolini sada ukupno ima 20 inficiranih, prenosi Rojters.


Po jedna osoba zaražena je u Hamburgu, u Frankfurtu u pokrajini Hesen, kao i u Bavarskoj, prenosi Rojters. U Baden-Virtembergu su prijavljena četiri nova slučaja, odnosno ukupno osam. Država Rajnland-Pfalc prijavila je danas da je jedan muškarac u Kajzerslauternu zaražen virusom.

Ministar zdravlja Jens Špan rekao je u srijedu da je Njemačka na početku epidemije koronavirusa pošto novi slučajevi više nemaju veze sa izvorom zaraze u Kini.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Kurir)

KOMENTARI
3

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Srdacan pozdrav svima koji su procitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a takoder tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Procitao sam svjedocanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim covjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog covjeka, ovo je vrlo lak nacin da dobijem kredit od pouzdanog covjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedocenje u svim društvenim medijima jer sam mu obecao da cu ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da takoder možete dobiti posao i investirati u posao E adresa: [email protected] (+16014560144)
Ažuriranje zajma opipljivog svjedočenja, trebate li zajam da biste očistili račune ili započeli pojedinačne zajmove? Pozajmio sam preko g. Davea Thompsona iz SAD-a. Podaci za kontakt e-adresa: [email protected]
KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE KOMPANIJE Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texas u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u aprilu 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite od raznih zajamnih tvrtki i privatnih i korporativnih, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim propalicama tamo koje ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro da ih više ne čujete, učinili su mi to dva puta prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zainteresovani ste za zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti putem e-maila ……… ([email protected]) Bez kreditnog čeka, nema prodavača sa samo 2% kamate i boljim planovima otplate i Ako želite da se obratite bilo kojoj firmi u vezi sa osiguravanjem zajma bez obezbeđenja, obratite se gospodinu Davidu Wilsonu danas za vaš zajam Nude sve vrste zajma koje nude Kratkoročni zajam (5_10 godina) Dugoročni zajam (20_40) Zajam za medijski termin (10_20) Oni nude zajam poput Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Dug kredita ....... Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla Poslovni zajam ......., zajam kompanije .............. itd Email .......... ([email protected]) Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto, molim vas, recite mu da sam vam gospođa Linda McDonald usmjerila sreću ... ....