x

sumirani utisci

Kozmetički salon Allure priredio doručak za novinare! (Foto)

Kozmetički salon Allure je na kraju ove godine sumirao sve utiske i tim povodom je organizovan prigodan doručak kao zahvala za sve medije. Mali, ali uspješan tim djevojaka odgovoran je za mnoge osmijehe žena. Kako ističe vlasnica salona, one su stub cijelog biznisa i bez samo jedne od njih ne bi bilo ništa isto.  

Beauty Salon Allure

Vrazova 16, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

+387 33 550 055

- Mi imamo djevojke koje su zaista stručnjaci, koje su edukovane vani, njima mi stručnjake dovodimo ovamo. Nažalost, zbog pandemije, sve je to usporilo rast, međutim, njihov rast i edukaciju ništa nije usporilo, jer ipak živimo u eri interneta i svih društvenih mreža, tako da im je omogućena potpuna edukacija i zaista sam ponosna na njihov rad - istakla je vlasnica Džemila Talić Gabrijel. 


- Imamo jako puno naših klijenata, koji su ustvari od prvog dana naši klijenti i tu su mnogi muškarci dovodile svoje supruge, na taj način nas besplatno reklamirali - kaže vlasnica salona Allure i dodaje da je njihov koncept familijarni, gdje dolaze suprug, majka, sin kćer. 

Prisutni su uživali u doručku koji je salon Allure omogućio, a uz prigodne teme i drage osobe svaki momenat je bio dragocjen. 

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.