x

Krah ljubavne romanse: Sanja vara Matoru sa njenom bivšom!

Rijaliti učesnica Jovana Tomić Matora odnedavno je ponovo u trci za glavnu nagradu u "Zadruzi 2", ne sluteći da će je njena djevojka Sanja Stanković odmah zamijeniti novom partnerkom.

Naime, Rijaliti magazin došao je u posjed prepiske koja svjedoči o tome kako se atraktivna plavuša zbližila sa Matorinom bivšom djevojkom (identitet poznat redakciji), a od koje se ne odvaja otkad je Tomićeva ušla u Imaginarijum.


- Jovana i Sanja su u posljednjih nekoliko mjeseci imale turbulentan period kada je njihova veza u pitanju, ali su uspijevale sve konflikte uspješno da riješe. Kako su odavno obe dobile ponudu da ponovo uđu u najgledaniji rijaliti, Jovana je na kraju riješila da ponovo uđe u Bijelu kuću, dok Stankovićka i nije baš bila oduševljena tom idejom.


Znala je da će se u tom slučaju udaljiti na neko vrijeme i da to može uticati na to da se njihov odnos pogorša. Sanja je Jovani u više navrata predočila da misli i da nije baš najpametnije da se ponovo vraća u rijaliti, ali je ipak podržala njenu želju. Nekoliko dana nakon što je Tomićka ušla u rijaliti, Sanja je počela sve češće da se čuje sa djevojkom sa kojom je Matora davno bila u dugoj vezi - priča naš sagovornik i nastavlja:



- Sanja je sa njom stupila u kontakt čim je Jovana ušla u "Zadrugu 2". One su se neko vrijeme najnormalnije dopisivale, ali je vremenom sve postalo učestalije, a razgovori intimniji. Stankovićka se sa Matorinom bivšom opustila tek tada, jer joj je Jovana non-stop provjeravala telefon i nadgledala sa kim se čuje i dopisuje. Sanja nije željela da zaključava telefon jer je to Jovanu ljutilo, ali joj je smetalo to što često ljubomoriše kada je neko muva preko poruka, pa čak i u trenucima kad joj fanovi šalju komplimente na društvenim mrežama.


Sada je kao puštena sa lanca i vidi se da joj prija komunikacija sa Jovaninom bivšom, koja joj sa druge strane posvećuje dosta pažnje. One ponekad satima pričaju o svojim vezama, a otkad se redovno čuju na Sanji se primjećuje da je raspoloženija i vedrija, a bliskoj drugarici je rekla da su imale malu aferu i da će Jovani sve priznati čim bude izašla iz rijalitija jer smatra da se ona neće ljutiti ni zbog čega - završava izvor.



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.