x

KRAJ POTRAGE ZA DANIJELOM: Mladić je roditeljima priredio pakao, EVO GDJE SE I ZAŠTO KRIO!

Potraga za Danijelom Đ. (17) iz Batajnice koji je prekjuče nestao, okončana je noćas u Kovilju. Otac koji je dva dana bio van sebe, konačno je vidio sina - živog i zdravog. A onda je uslijedio još jedan šok.

"Eto, ja sam sada kao her Žika iz filma "Lude godine". Saznao sam da ću da postanem deda. Danijel je pobjegao od kuće kod djevojke jer nije znao kako da nam kaže da je ona trudna. Ne mogu da vam objasnim kako se osjećam", rekao je otac Branislav sav ushićen za dvije lijepe vijesti koje su ga umalo koštale zdravlja.


Kako kaže Branislav, majka djevojke je vidjela fotografiju na Fejsbuku i pitala je Danijela da li je to on, što je on negirao. Majka je sumnjala da se ipak radi o tom momku kog traži cijela Srbija i nazvala je Danijelovog oca.


"Nazvala me je žena i rekla: "Ja ne znam kako da vam kažem, ali vaš sin je kod nas". Sjeo sam u automobil i u rekordnom roku stigao do Kovilja. Evo sad svi sjedimo zajedno i izvlačimo im riječi iz usta. Nisam ljut, ne znam šta osjećam, ali im pričamo da ne treba ni da kriju, ni da se stide. S kime će pričati, ako ne sa roditeljima.


Otac momka koji je pronađen rekao je da je vidio najgori scenario - da je Danijel proboden nožem. Na svu sreću, sve se dobro završilo, a ovo je apel mladima da probleme rješavaju sa roditeljima, transparentno, a ne bježeći od problema u svakom smislu te riječi.


Da podsjetimo, Danijel otišao je prekjuče iz kuće sa određenom svotom novca, navodno da iznajmi stan na Novom Beogradu. Porodica ga je svuda tražila, prijavila policiji nestanak, a mobilni nije odnio sa sobom.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.