x

Krenula Luninim stopama: Kija Kockar muva oženjenog! Prvo mu posvetila pjesmu, a onda poslala i poruku! (FOTO)

Kija Kockar, koja je predstavila pjesmu i spot "Zlatan", potpuno je "odlijepila" za slavnim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem, koji je 15 godina u vanbračnoj zajednici sa Šveđankom Helenom s kojom ima sinove Maksimilijana i Vinseta.

Naime, ona je na Instagramu objavila stihove iz nove pjesme "Hoću da mi pišeš kao Džej Zi Bjonse" i označila Ibrahimoviće. Ovo je izazvalo gomilu komentara, a najviše je onih koji aludiraju na novu romansu između nje i fudbalera.

- Hoću da mi svijet bojiš u roze. - napisala je Kija i označila fudbalera, na šta on nije odgovorio, te je ubrzo i obrisala sliku kako ne bi bila "ispaljena".


"Zlatan je dečko. Zlatan Ibrahimović je blizak rođak moje kume Vanje, mislili smo da ga nahvatamo da nešto kaže, ali shvatili smo da je to nemoguća misija. Nismo čak ni pokušali, svašta bismo morali da radimo za to, vjerovatno bi nas iskulirao na keca", ispričala je Kockareva.

"Dečko je zlatan, to je pridjev. To je najvažnije, da bude zlatan. Ja sam zaljubljena i srećna i stružem to zlato, neću dalje da detaljišem", rekla je Kija Kockar kod Amidžića.

"Oduvijek joj je bio simpatičan, stalno je govorila za njega da je vrhuski frajer. Čim je čula naziv pjesme i stih odamah je rekla da je pisana samo za njega", rekao je izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.