x

Krenuli kod ljekara, pa poginuli! Supružnici izgubili život 5 kilometara od kuće

Miodrag Paunović (70) iz Kučeva i Verica Ristić - Novaković (54) iz Voluje poginuli su kada su krenuli kod ljekara, kada je u ataru sela Voluja njihov "renault" sleteo sa puta.

Šta je uzrok nesreće, ubrzo nakon što su krenuli ka Kučevu, nije poznato i u rasvetljavanju svoh okolnosti trebalo bi da pomogne vještačenje automobila, ali i obdukcija tijela poginulih, posebno vozača Paunoća,

Naime, u ovom momentu ne odbacuje mogućnost da je vozaču Paunoviću pozlilo i da je izgubio kontrolu nad volanom. Sletjeli su sa puta, a koliko je udarac bio silovit svjedoči i to da je "reno" bio potpunoi uništen i da su pripadnici Sektora za vanredne situacije morali da izvlače tijela vozača i njegove saputnice.

Mještani Voluje kažu da ne pamte da je u nekoj nesreći u selu stradalo dvoje.

- Koliko smo čuli krenuli su kod ljekara, i to oboje. Nisu stigli, poginuli su na pet kilometara od kuće - navode mještani ovog kučevskog sela.

Paunović je rodom iz Voluje, ali je veći dio života proveo u Kučevu i Austriji, čiju penziju je stekao. Navodno se razveo od prve supruge i vratrio u rodno selo, gdje je sagradio kuću. Verica se udala u Voluju, i iz prvog braka ima troje djece, dva sina i ćerku. Nikada nije bila zaposlena, a poslije smrti supruga, udala se za jednog mještanina sela i u tom braku je bila desetak godina.

- Prije nekoliko meseci, nešto su se posvađali, pa ga je napustila i otišla kod sina, koji inače živi u Paunovićevom komšiluku. Miodrag je tada bio sa drugom ženom, ali koliko smo čuli, nju je otjerao i prije otrilike mjesec dana započeo vezu sa Vericom. Očito im se nije dalo da zajedno dočekaju starost - kaže Volujčani.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.