x

Kriju se od javnosti: Pomirili se Sonja i Lukas!

Sonja i Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas ponovo su u vezi, iako su prošli buran razvod. Njih dvoje pomirili su se prije nekoliko mjeseci, a svoju vezu ovoga puta odlučili su da kriju od medija. Njih dvoje izbjegavaju da se pojavljuju na gradskim dešavanjima gdje ima medija, ali su sa prijateljima zajedno proslavili Božić u jednom prijestoničkom restoranu.

- Sonja i Aca su kao rogovi u vreći, ali ne mogu jedno bez drugog. Voli ona njega, a on nju obožava. To što su se razveli, nema veze sa njihovim osjećanjima. Jednostavno, njih dvoje će uvijek biti zajedno. Međutim, sada su odlučili da ljubav kriju od novinara jer su tako mirniji. I dalje ne žive zajedno, ali su uspjeli da izglade odnos, pa se sada tajno viđaju. Božić su proslavili zajedno sa prijateljima u jednom restoranu. Aca je pjevao, a Sonja je uživala dok ga sluša. Vidjelo se da su zajedno i da se vole - priča izvor blizak folkeru.


Prema njegovim riječima, popularni pjevač je bio i na otvaranju Sonjinog novog butika.

- Došao je pred sam kraj jer nije želio da upada u oči. Sada se manje svađaju nego ranije, a Lukas je bivšoj ženi finansijki pomogao oko novog poslovnog projekta. Za sada im je lijepo, a i Viktorija je srećna što je Aci najvažnije. Jesu se svađali, letjelo je perje na sve strane, ali eto, obrni - okreni njih dvoje na kraju opet zajedno. Lukas je uslovio ženu da iz života izbaci ljude koji mu ne odgovaraju, što je ona učinila. Ovakav epilog niko nije očekivao, ali to je njihov život i neka rade šta hoće - završava naš izvor.Podsjetimo, aprila 2010. Lukas i Sonja sklopili brak u crkvi na Bežanijskoj kosi. To je njemu bio treći, a Sonji drugi brak. Njihova veza izazvala je veliku medijsku pažnju, prvenstveno zato što je ona bivša žena Željka Šašića. Svadbeno veselje bilo je glamurozno, prisustvovali su Acini sin i kćerka iz prvog braka, kao i Sonjina kćerka Sofija, koju je dobila sa Šašićem. Aca i Sonja u braku su dobili kćerku Viktoriju, koja ima sedam godina, a Lukas ima i sina Andreja iz drugog braka sa Natašom. Razveli su se prošle godine.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.