x

presretni

Kristijan Golubović i Kristina otkrili spol bebe: Bivši zadrugar čeka dijete sa 28 godina mlađom, a zbog prinove je van sebe!

Bivša učesnica "Zadruge" Kristina Spalević i Kristijan Golubović čekaju svoje prvo dijete, a sada su saznali i spol bebe i to podijelili sa svojim pratiocima na Instagramu.

Kristina i Kristijan okupili su svoje najmilije, pred kojima su otvorili kutiju iz koje su izletjeli plavi baloni, što im je bila potvrda da je dječak na putu. Zavladalo je opšte oduševljenje i vriska.

- Muško! Pa, šta sam ti rekao?! - radovao se Kristijan.


- Jesam, ubijeđen sam da je dječak, zbog njenog karaktera, a i ona više voli dječake, mada bih ja više volio kćerkicu, da bi Vera imala svoju posestru i da se druže. Meni je to iskreno drugačije, doživio sam kćerku na poseban način, kao i svi očevi, ta veza je nešto nevjerovatno... Sina imam iz prvog braka, on je već stasao u ozbiljnog momka, a sa njim sa zadovoljio onu narodnu što mi je deda govorio: "Prvo pa muško." Ja želim da ima petoro djece, a ako Bog da, i iduće i one tamo godine će biti još. Zamalo smo omanuli ovaj put za bliznace jer i ona i ja imamo u familiji, ali nikada nije kasno - pričao je Kristijan.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.