x

haos

Kristijan Golubović skočio da tuče Tomovića, cimerke vrište od straha! (Video)

Vladimir Tomović objasnio je da je Kristijan Golubović ili izmislio ili slagao ili pročitao komentar kada je bio van "Zadruge" da postoji grupa o Jovani pod imenom "Mala f.fica".

Kristijan je odmah zbog toga upao u svađu.

"Da li sam te slagao nešto do sada ili u savjetima pogriješio?", pitao je Golubović.

"Niste", odgovorila je Jovana.


"Slušajte sada, ja informacije koje imam, oni mogu da sanjaju. Ja ne spominjem. Ja se ne bavim komentarima kao neki koji nemaju ni kučeta, ni mačeta. Kada sam došao od kuće, rekao sam da postoje Homović i Mali homović, Tomović i Anđelo. Rekao sam da postoji i grupa Mala f.fica. Ali postoji i Mali i veliki vićgla (Tomović i Vuk). Prozvao ih je ovaj, pa je grupa napravljena. Mene to ne zanima, neko se bavi. Fran je jednog nazvao gl.vić, pa je nastao i drugi. Jovana, a tebi kad zatreba savjet, ti uvijek dođi", objasnio je Kristijan.


"Normalno, sve mi je jasno. Kristijan nema lijepo mišljenje o meni, to je jasno. On je to video, čuo, izmislio, slagao, mene to ne zanima. Ne znam odakle potreba da se miješa u moj odnos. Ne doživljavam ovo što on priča, nikada nisam dodirnuo muškarca u s.ksualnom smislu. Kada su muškarci u pitanju, čistiji sam nego svi od vas", pričao je Vladimir.

"Šta pričaš tim? Opet ćeš da cviliš, p..kice. Opet ću majku da ti j..em, p..ko jedna smrdljiva", odbrusio je Kristijan i bacio flašu, a obezbjeđenje je uletjelo u kuću.

"Ja te se ne bojim, to ti je jedini problem u životu", poručio je Vladimir.

Video sukob pogledajte ovdje.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.