x

pljušte čestitke

Kristijan Golubović u 53. godini postao otac: Porodila se Kristina Spalević!

Bivša učesnica ''Zadruge'' Kristina Spalević se porodila i na svijet donijela zdravog dječaka.

Ponosni otac Kristijan Golubović se odmah oglasio i otkrio sve detalje porođaja.

- Dobio sam sina, moja Kristina se porodila! Zvaće se Konstantin Kosta Junior, neizmjerno sam srećan. Beba je zdrava i krupna, ima četiri kilograma i dvjesta grama. Nikako ne može da bude drugačije kad Kristijan pravi djecu! - poručio je Kristijan.


Kristina se također oglasila te je otkrila kako je prošao porođaj:

- Jeste, sve je prošlo dobro, sad sam se probudila, uspjela sam da zaspim na pola sata, jer me baš boljela materica, daju mi lijekove, samo da preguram danas - rekla je ona.


- Urađen je carski rez, da, dali su mi za vraćanje materice nešto, to me boli, kap po kap, tri sata. Super sam prošla hvala Bogu - rekla je ponosna mama.

- Gledam ga u boksu, isti Kristijan, bre, meni liči i na mene i na moju mamu, ali ja bih voljela da sin liči na Kikija. Čim su ga izvadili rekla sam "Jao lijep je" - dodala je, jer je sniman cijeli porođaj, što je ostalo kao velika uspomena.


- Ja sam očekivala da bude baš ružna beba, kako obično i biva, kad izađe kao žabica, ali kad sam ga vidjela, pa kosica, sve mi je bilo preslatko. Dobio je ocjenu 9 i 10. Hvala Bogu, to me je obradovalo, 4 kilograma i 6 grama, 55 dugačak - smijala se Kristina.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.