x

moljaka pink da mu oprosti

Kristijan gubi 160.000 eura! Golubović u velikom finansijskom problemu nakon diskvalifikacije iz Zadruge!

Kristijan Golubović nalazi se u velikim problemima zbog prebijanja Uroša Ćertića, saznaje Kurir. Izbacivanjem iz "Zadruge" izgubio je čak 160.000 eura. Kao što je javnosti već poznato, Golubović se hvalio visokim honorarom u rijalitiju.

On je za učešće u šestoj sezoni Pinkovog rijalitija, prema nezvaničnim informacijama, ugovorio honorar od 80.000 eura, a polovinu novca uzeo je unaprijed. U domaćim medijima pisalo se i o njegovoj svadbi s Kristinom Spalević koja je planirana da se desi na velelepnom imanju u Šimanovcima i za koju je Kristijan trebalo da dobije bonus na ugovoreni iznos od čak 30.000 eura.


Međutim, kada je zajedno sa Emilom Kamenovim, učesnikom iz Bugarske, diskvalifikovan iz "Zadruge" jer su udruženim snagama prebili Uroša Ćertića, Kristijanovi problemi počeli su da izlaze na površinu.


On mora da vrati 40.000 eura od honorara koji je uzeo unaprijed, a drugu polovinu neće ni dobiti. Prostom računicom dolazi se do iznosa od 110.000 eura, koliko je Golubović u minusu zbog svog nasilnog ponašanja, a prema ugovoru moraće i da plati kaznu od 50.000 eura.


Prema riječima izvora bliskog Goluboviću, on na sve načine pokušava da se izvuče iz finansijske bule i da se vrati u "Zadrugu", a kao osnovni razlog za toliku borbu navodi egzistenciju trudne vjerenice.


- Kristijan, od kada je izbačen, zove Željka Mitrovića kako bi pokušao da sredi odnose i vrati se u rijaliti da ne bi morao da plaća kaznu. On je polovinu honorara uzeo unaprijed, druga polovina je trebalo da mu bude isplaćena tokom boravka u rijalitiju, ali se sada sve zakomplikovalo. Prema trenutnoj situaciji on treba da vrati dio novca koji je uzeo i da doplati zbog diskvalifikacije još 50.000 eura. Ne zna ni on još uvijek šta će biti, nada se da će ga vratiti u "Zadrugu" - ispričao je on za Kurir.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.