x

lažovi

Kristijan i Stanija prevarili naciju! Golubović: Sve je bio naš scenario da bismo uzeli lovu!

Nakon što je javno u rijaliti-programu "Zadruga" zaprijetio Staniji Dobrojević da će je ub.ti Kristijan Golubović je bio saslušan pred Osnovnim sudom u Rumi i, kako ekskluzivno saznajemo, priznao je da je sve to bio dio zajedničkog scenarija.

Nakon što je javno u rijaliti-programu "Zadruga" zaprijetio Staniji Dobrojević da će je ub.ti Kristijan Golubović je bio saslušan pred Osnovnim sudom u Rumi i, kako ekskluzivno saznajemo, priznao je da je sve to bio dio zajedničkog scenarija.

Kako Srpski telegraf dalje saznaje, Golubović je u iskazu rekao da su starleta i on sve radili u dogovoru, te da su željeli da budu glavne face u rijalitiju i da se kompletan projekat vrti samo oko njih dvoje.


- Ja sam navodne krivične prijave razumio i ne priznajem izvršenje krivičnog djela. Dopuštam da sam izgovorio riječi koje su mi ovdje predočene, kao navodi krivične prijave, ali ništa od toga ja nisam ozbiljno mislio. Ja sam učesnik rijaliti-programa i sve ono što se dešava u rijalitiju nije realan život i ne misli se ozbiljno. Radi se o glumi i o sceni u kojoj mi učesnici igramo različite uloge. Ja nisam niti pjevač niti sportista, moja uloga u rijalitiju je da budem šoumen. A uloga koju ja glumim je najviše u vezi s nekim kriminalnim miljeom - rekao je Kristijan u tužilaštvu u Rumi, a onda je šokirao priznanjem da su Stanija i on u dogovoru sve radili, te da su i psovke, prijetnje, kao i spominjanje njegovog djeteta dio njihovog scenarija da bi bili što ubjedljiviji.


- Mi smo osmislili naš način kako da se rijaliti vrti samo oko nas. Dogovorili smo da uradimo nešto što će podići prašinu, zainteresovati publiku i podići gledanost. U tom svjetlu ja sam izjavio te riječi, ali ništa od toga nisam ozbiljno mislio. To je sve dio scenarija. Sa oštećenom Stanijom Dobrojević sam u dobrim odnosima i naravno da je nikada ne bih povrijedio u realnom svijetu, a u rijalitiju igramo određene uloge. Naravno da nisam ni na koji način kontaktirao sa trećim licima da povrijede nju ili, na neki način, ugroze njenu sigurnost ili sigurnost članova njene porodice.


Nakon ovako skandaloznog priznanja Kristijan je otkrio kako su on i Dobrojevićeva osmislili igricu, te ko ima koju ulogu u njihovom izmišljenom filmu. Takođe, bivši robijaš je spomenuo i da su se on i starleta svjesno dogovorili da u njihovu igricu ubace i bivšeg Stanijinog dečka Vladimira Tomovića da bi priča bila još interesantnija.


- Sugerisali smo jedno drugom da treba da ubacimo u igru i Vladimira Tomovića jer mi u toj igri glumimo neku vrstu ljubavnog trougla u rijalitiju. Taj naš navodni sukob, prema planu, trebalo je da traje tri-četiri mjeseca i nakon njenog ulaska u rijaliti da bi držao priču, odnosno gledanost, na visokom nivou. Niko nije očekivao da će doći do krivičnog postupka i da se od jedne glume i skeča stvari ovako zakomplikuju - rekao je Golubović u tužilaštvu i dodao:

- Htio bih samo da dodam da se izvinjavam javnosti ako sam je ovim izjavama uznemirio i članovi moje porodice i prijatelji su se potresli zbog ovih događaja i još jednom napominjem da je sve ovo samo igra u cilju povećanja gledanosti, a samim tim, i dobre zarade.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.