x

sad je sve jasno

Kristijan iznenadio mnoge što nije odmah ušao u rijaliti, a evo kada će se to desiti!

Kristijan Golubović nije ušao u "Zadrugu 5" sa ostalim zadrugarima, na iznenađenje mnogih.

Naime, stariji rijaliti učesnik iz određenog razloga sada ne boravi u rijalitiju.

- Kao što sam vam već rekao, svi oni imaju različite ugovore, a mnogi od njih nisu ugovorom vezani da uđu na početku rijalitija nego, da bi se održala pažnja gledalaca, jedno po jedno. Tako se, primjera radi, tek čeka ulazak Maje Marinković, Radomira Marinkovića Takija, Jovane Ljubisavljević i drugih - ispričao je izvor i dodao:


- Ipak, Kristijanov ugovor je pravljen u odnosu na ugovor Stanije Dobrojević koja je, čak i godinu dana nakon cijele one drame, izričito tražila da se ne nađe u isto vrijeme sa njim u Šimanovcima. Kako su oboje važni za gledanost, prvo je ušla ona, naročito zato što će se u Bijeloj kući zadržati samo mjesec dana.


- Kada ona napusti "Zadrugu" ulazi Golubović, tako da do susreta neće doći. Postoji, eventualno, mogućnost da provedu svega nekoliko dana zajedno pred kamerama, ali Dobrojevićeva je bila izričita da ne želi da dijeli životni prostor sa njim jer se osjeća nesigurno - dodao je izvor.


- Pa, sjećate se šta je bilo prošle godine. Do samog kraja je prolongirala svoj ulazak, a kad je vidjela da će Kristijan ostati do kraja, potpuno je digla ruke od rijalitija, tako da je to bila jedna od rijetkih stavki koju je zahtijevala prilikom potpisivanja ugovora - zaključio je izvor.


Podsjećanja radi, razdor oko para je nastao još prije nekoliko godina kada su zajedno boravili u rijaliti šou-programu "Farma" nakon čega mu je, prema riječima nekadašnjeg robijaša, rijaliti zvijezda ostala dužna pozamašnu svotu novca jer su je navodno njegovi glasači doveli do pobjede. Prilikom suočavanja na sudu, rijaliti zvijezda je odustala od tužbe, te su pružili jedno drugom ruku pomirenja, ali, kako sama ističe, ne osjeća se sigurno da boravi sa njim na istom prostoru.

.

.

.

.

.

Izvor: Puls

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.