x

Kristijan je dobio ponudu za Zadrugu, a sada su uletjeli i Parovi: Čitavo bogatstvo za jedan dan i zadatak!

Poslije izdržavanja dugogodišnje zatvorske kazne, Kristijan Golubović je odnedavno ponovo na slobodi i odmah je počelo da se spekuliše o njegovom ulasku u rijaliti.

On sam je podgrijao te spekulacije, a u nekoliko navrata je pričao kako je gotovo sve dogovoreno sa vlasnikom televizije "Pink", Željkom Mitrovićem, oko ulaska u četvrtu sezonu rijalitija "Zadruga" i to navodno za honorar između 300.000 i 400.000 eura.

Međutim, izgleda da se on još uvijek definitivno nije odlučio, kao i da rijaliti konkurencija ne sjedi skrštenih ruku.


Golubović se danas oglasio na društvenim mrežama gdje je obavijestio pratioce kako je dobio ponudu i od televizije "Hepi" i to da odgovara na prava poligrafska pitanja u rijalitiju "Parovi", vjerovatno u okviru standardne emisije "Parograf".

- Za 125 pitanja koja daju milion odgovora, nikada izgovorene istine, možda i laži... Uživo na poligrafu uz nadzor pravih policijskih vještaka. Televizija "Hepi" nudi za svako pitanje 300 eura? - upitao je on pratioce na Fejsbuku za savjet da li da prihvati ponudu "srećne" televizije.


Ostalo je nejasno da li bi Kristijan na taj način zaradio 37.500 eura za poligrafsko ispitivanje, pošto je pomenuo broj od 125 pitanja od kojih svako vrijedi navodno 300 evra, ili bi ukupan broj pitanja (kao i zarada) bili manji. A ostaje da vidimo i da li će Golubović prihvatiti neku od rijaliti ponuda.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.