x

progovorio

Kristijan nakon diskvalifikacije tvrdi: Ćertić je slagao za potres mozga!

Kristijan Golubović gostovao je kod Ivana Gajića u Pulsu Srbije na Kurir televiziji gdje se prvi put oglasio nakon svoje diskvalifikacije iz rijalitija "Zadruga".

Naime, Kristijan je diskvalifikovan zato što je pretukao Uroša Ćertića (jednog od učesnika), nakon čega je završio i u policiji.

- Uroš Ćertić veliki mangup i sadista i jednostavno je dobio par ćuški zbog napada na Necu. Nakon par ćuški on je tvrdio da je dobio potres mozga, da su mu polomljeni rebra, prsti i noga. Pored toga tjerao je Pink da ga vodi tako "uništenog" u Urgentni centar. Sve je to čista laž i on je tačno smislio u glavi koncept. Ode tamo da kuka, oni će njega da snimaju, a do tada će mene da izbace. Očigledno je polomljen čovjek - naveo je Kristijan.


- Nakon toga oni su mene diskvalifikovali jer se čovjek žali da umire u Urgentnom centru, a oni ne znaju zaista pravu sliku. Mene u svojstvu građana odvode u stanicu policije i mudro drže dok ne dođu nalazi iz Urgentnog centra. Iz Urgentnog centra su i došli nalazi, a na njima je bila mala čvrga iza uha. Nešto na prstu, pa da li je radio pedikir ili manikir sam pa su ga makaze povrijedile. Ima neku ranicu na prstu i on je nas optužio za to. Osim toga on nije imao nijednu povredu. Nasmijali su se policajci u Beogradu i poslali pismo policajcima u Pećincima da čovjek nije ni povrijeđen i da se smije i priča o nama. Priča takođe da je on veliki rijaliti igrač i da mu je cilj bio da budu uhapšeni Krisitijan i Bugarin - rekao je Kristijan.


- Ja sam čvrsto dao reč da neću podići ruku ni na koga, osim ako se ne nađe neki kreten koji će da teroriše mene ili nekog slabijeg od sebe. Međutim, od prvog momenta kada sam ja napravio ono sa Bilalom iz Bosne, dečko je iz čista mira gurnuo klinca koji se raspravljao sa mnom. Fizički je nasrnuo na njega i kada je padao izbjegao je za 2 do 3 cm ivicu vrata. Zamisli da se desilo djetetu nešto. Ispalo bi da smo se ja i Uroš dogovorili napolju da ga napadnemo, ko bi mene tada oprao ovako crnog - istakao je Kristijan.


Voditelj Ivan Gajić se potom nadovezao da je Uroš Ćertić često imao potrebu da naglašava da su Kristijan i on Beograđani već mnogo koljena.

- On je 8 koljena, ja sam 3, ali ja sam mu uvijek govorio nije bitno odakle smo već kakvi smo. Međutim, on ima to rasističku i homofobnu crtu koju ispoljava u svakom momentu. Kroz metafore i izlaganja koja vama izgledaju kao simpatična, mada jako su ogavna i podmukla. Tačno cilja u meko meso da vas zaboli što jače. Jako zla i iskompleksirana osoba - rekao je Kristijan.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.