x

podnijela prijavu protiv njega

Kristijan se oglasio nakon saslušanja u policiji: Žena ga tužila, a on joj traži 15.000 eura!

Domaći mediji bruje o prijavi koju je policiji protiv Kristijana Golubovića podnijela njegova bivša supruga Ivana Veljović. Navodno, zbog nasilja u porodici izrečena mu je hitna mjera zabrane prilaska, a sada se Kristijan oglasio za i priznao šta se zapravo desilo.

- Tražio sam joj djelić mog novca, pedeseti djelić mog novca koji sam zaradio u Zadruzi, koji je automatski dizala - kako Pink uplati, ona u roku od sat vremena je isisavala sav novac do dinara! Kada sam joj tražio za sina Lazara... Ja imam sina i kćerku, Veru sam obezbijedio i nju sa stanom u Kraljevu, ekstra, sve luksuzno i novo! Rekao sam joj: "Daj mi samo 15.000 eura od svega i zaboravljamo sve, nikada ti se više neću obratiti za novac, još ću Veri mjesečno uvijek davati", ona mi je rekla:"Ako mi još jednom tražiš novac, tužiću te za uznemiravanje"! Eto, to je prava istina - počinje priču vidno uznemireni Kristijan za Pink.rs.


Kako kaže, glavni problem je ispao zbog novca, a nasilja nikakvog nije bilo.

- Moja advokatica je poslala opomenu pred tužbu i zamolila lijepo da mi da ili uplati 1.600.000 dinara još. Čim je to vidjela, prijavila me je za uznemiravanje da bi sebe osigurala da je ja više ne zovem za novac. Pokvareno, da ne može više! Bez dinara me ostavila, u 51. godini sam prvi put pored svojih nekretnina podstanar! Preko svega sam prešao, ali šta još treba da uradim?! Ja ne zarađujem od kamatarenja, j...te!


Još jednom demantuje da ju je uznemiravao na bilo koji način.

- Nikad je nisam ni dirao, uvrijedio, uvijek sve najljepše, i tamo pred vama u Zadruzi... I sad ovog momenta, kada radi ovu prljavštinu, uvijek imam riječi hvale za nju. Dobro je biće, poštena žena, najbolja majka i domaćica, ali brate, ovo što radi... Ja ne znam zašto, kada će to advokat da naplati! Sada će joj pola uzeti, a ja to ne želim, želim samo djelić, da mogu da premostim, da bih mom djetetu pomogao!

.

.

.

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.