x

Krstarenje od 1.2 miliona dolara

Predstavljamo vam najluksuznije krstarenje svijeta sa cijenom od 1.2 miliona dolara.

Mnogi od nas bi učinili sve što je u našoj moći kako bismo sebi obezbijedili kvalitetan godišnji odmor…

Ipak, ako je cijena koju moramo platiti za isti 1.23 miliona dolara, vjerovatno bi većina odmah odustala. Eksurziju je lansirala kompanija SixStarCruises, koja obećava da će svim putnicima pružiti svaki zamislivi luksuz po toj cijeni.

Ultra luksuzni odmor uključuje tri ultra luksuzna krstarenja, sa nekoliko odsjedanja u hotelima sa pet zvjezdica između. Ovo putovanje počelo je u novembru, i traje 123 dana, a odvešće putnike do četrdeset jedne luke u jedanaest zemalja. Što se hotela tiče, imaće priliku da odsjednu u Burj Al Arab u Dubaiju, Ritz Carlton u Hong Kongu i oklandskom Sofitel Viaduct Harbor, dok ih pored toga čekaju i fantastične privatne ture, uključujući pustinjski safari u Dubaiju, turu Lantau ostrva u Hong Kongu, privatnu turu Waitomo pećina i Hobbitona na Novom Zelandu, turu Plavih planina u Australiji i helikoptersku turu Fuđi planine u Japanu.

Komentarišući ovo spektakularno iskustvo, Alison Ernšo, upravni direktor SixStarCruises rekla je: "Obezbjeđivanje interesantnih paketa i bespoke krstarenja je suština naše kompanije. Skorašnja potražnja za luksuznim odmorima, uključujući krstarenja koji su poput ekspedicija i sjvetskih krstarenja, dokazuje nam apetit imućnih ljudi, što ovaj paket od 1.23 miliona dolara potvrđuje".


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.