x

Krstinja je imala 142 kilograma, pa smršala 60: Ovo je njena tajna - trik koji trebaju znati svi koji žele da smršaju!

Krstinja Todorović, takmičarka "Zvezda Granda", napravila je ogromnu transformaciju kada je njen izgled u pitanju, a sad je otkrila i kako je to uspjela.

- Sasvim slučajno na nastupu mi je prišao čovjek koji je odradio operaciju, pokazao sliku prije i poslije i ostala sam u šoku. Nakon toga , zahvaljujući društvenim mrežama istražila sam o doktoru i operaciji, pogledala maestralne rezultate, odlučila da odem na konsultaciju i tako kreće moja promjena - započela je Krstinja.


- Nakon operacije 15 dana sam bila na tečnoj ishrani, zatim 15 dana na kašicama. Poslije mjesec dana krenula sam sasvim normalno da se hranim, odnosno "zdravije". Ja nemam grame, moj obrok se svodi na 2 ili 3 zalogaja. Ono što mi najviše prija su, a što je opet individualno, čorbice, povrće i voće.

Kako ova mlada pjevačica otkriva, komentari na promjenu su odlični, a ona je svjesna da su u prvom krugu kritike žirija bile opravdane.


- Žiri je bio oduševljen mojim posljednjim nastupom, komentari su bili zaista pozitivni, podrška ogromna od svih ponaosob! Divno je sve to čuti i doživjeti nakon kritika u prvom krugu, koje su sada već bile samo satisfakcija za idealan rezultat. U prvom krugu sam zaista doživjela mnogo loše komentare zbog prekomjerne kilaže. Svjesna da je žiri bio potpuno u pravu, odlučila sam da promijenim kako sebe tako i komentare - kaže Krstinja.


- Još sam u procesu mršanja, počela sam da budem i fizički aktivna. Još 20 kilograma mi fali do idealne kilaže i nadam se da ću kroz predstojeće nastupe praviti transformacije, kao do sada. Smršala sam 60 kilograma, a sada imam 82, o ovoj gornjoj cifri ne želim da govorim, pa izračunajte.... Saša je predlagao da treba da budem izbačena, da na taj način probudi u meni tu borbu, ukoliko mi je stalo do takmičenja.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.