x

Odlična utakmica na Bijelom Brijegu

Krsto Bjelica sa sirenom donio pobjedu HKK Zrinjski protiv KK Kakanj

HKK Zrinjski u infarktnoj je završnici slavio protiv ekipe KK Kakanj 87.86 poenima Krste Bjelice u zadnjoj sekundi susreta.

Prava drama odigravala se u posljednjim minutama ovog susreta iako početak nije sugerirao da će doći do takvog scenarija.

Domaći su bolje otvorili utakmicu i prve dvije četvrtine dobili po pet poena prednosti. Nije se Kakanj u prvom poluvremen uspio razigrati djelomično i zbog dobre obrane domaćina. Poslije poluvremena na kojem je Zrinjski vodio 10 razlike gosti su u trećoj četvrtini zaigrali mirnije i odgovornije u napadu i počeli su topiti prednost Plemića.

Sami kraj donio je ludu završnicu. Pri rezultatu 82:82 20 sekundi do kraja Amerikanac u redovima Plemića Bruggeman pogađa trojku i činilo se da je tu kraj priči. No u idućem napadu mladi Arslanagić pogađa prvo bacanje, a nakon što je promašio drugo lopta dolazi do Ermina Dedića koji pogađa trojku za vodstvo Kaknja od 86:85.


Nakon time outa stvar u svoje ruke uzima najbolji pojedinac Zrinjskog Krsto Bjelica i doslovno sa zadnjim zvukom sirene pogađa težak šut za veliko slavlje Zrinjskog. Upravo je Bjelica bio najbolji strijelac Plemića sa 19 koševa dok je Bruggeman dodao 18. Dobru partiju odigrao je i Tihomir Vranješ koji je postigao 15 poena.

Ermin Dedić s 28 poena najbolji strijelac cijele utakmice, dok je Arslanagić dodao 13 poena, a solidan je bio i Bašić s 11 ubačaja. 


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.