x

NOGOMET

Krunić nakon novog poraza: “Nešto nije kao prije”

Milan je pretrpio četvrti poraz u nizu, treći u okviru Serije A. Sinoć je u velikom gradskom derbiju minimalno poražen od Intera, a cijelu utakmicu za Rossonere je odigrao Rade Krunić.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je odigrao solidnu partiju, ali ništa više od toga budući da je Milan cijelu utakmicu bio orijentisan na čuvanje vlastitog gola bez velikih ambicija u napadu. Rossoneri su utakmicu završili bez udarca na gol što je katastrofalan podatak za Piolijevu ekipu.

“Ne znam kako odgovoriti na ovo pitanje. I ja bih volio znati. I dalje smo složna i jaka grupa koja vrijedno radi, ali nešto nije kao prije. Moramo ponovno otkriti naš prethodni entuzijazam što je prije moguće”, izjavio je Kurnić nakon poraza te dodao:

“Očito nije dobro ako izgubiš ovakav meč. Moramo vidjeti kako smo reagirali u drugom poluvremenu gdje smo bili bolji nego u prvom. Ovo drugo poluvrijeme može biti pozitivna stvar. Ostajemo složniji nego prije i pokušavamo raditi jače u pogledu sljedeće utakmice” rekao je 29-godišnji veznjak.

U narednom kolu Milan će izlaz iz krize tražiti protiv Torina na domaćem terenu.

Izvor: n1info.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.