x

Krunićku zarazio partner spolnom bolešću: Mrzila sam se*s sa njim, bilo je mučno i bolno!

Jelena Krunić je svima otkrila da je imala vezu od 3 godine, sa opasnim dečkom i da je sa 18 godina izgubila nevinost. Rijaliti učesnica je za sebe rekla da je u to vrijeme bila pravi "duduk" i da je bila posvećena sportu, plesu i gimnaziji, pa i da je rijetko izlazila.

- Ja sam njega upoznala preko neke svoje drugarice i mnogo mi se svidio, i baš je bio moj tip muškarca. Bio je krupan, visok, crn, taman ten, bijeli zubi, i imao je lijepe šake što je meni najbitnije kod muškaraca. Bila sam zaljubljena i on je prva tri mjeseca prema meni bio super, bio je zaštitnički nastrojen. I poslije tri mjeseca, moj dotični, bivši odlazi u zatvor - rekla je ona i dodala da ga je u zatvoru posjećivala i odnosila mu hranu, iako je samo mogla da ga vidi kroz rešetke.


Krunićeva je priznala da je bila ubijeđena da će isti muškarac biti otac njene djece. Kada je dečko izašao iz zatvora, njih dvoje su nastavili vezu, a poslije 6 mjeseci, Jelena je odlučila da izgubi nevinost.


- To je meni najgore iskustvo u životu koje sam doživjela. I nismo uspjeli naravno na moj 18. rođendan veče, jer da izvinite, nije htio da uđe, a uspjeli smo drugo veče i to sam plakala kao kiša, i sve u svemu završilo se to brzo. Onda sam ja mrzila se.s sa njim, jer je to bilo bolno, nije mi prijalo, jednostavno nije imao pristup kako da mi priđe - zaključila je ona na kraju svoje potresne ispovijesti na njenom "Youtube" kanalu i otkrila da je od njega dobila spolnu bolest jer ju je varao.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.