x

Bh. prvak ima novog trenera

Krunoslav Krajnović novi trener HKK Široki

U HKK Široki okončali su potragu za novim trenerom.

Prije nekoliko dana kormilo šampiona naše zemlje je napustio Danijel Jusup, a njega će, kako je saopšteno, naslijediti hrvatski strateg Krunoslav Krajnović.

Krajnović je s Širokim već potpisao jednogodišnji ugovor, a momčad će zvanično preuzeti u ponedjeljak.

Iza Krajnovića je relativno uspješna karijera. U trenerske vode je uplovio još 1995. godine, a dosad je s klupe, između ostalog, vodio Goricu, Kaptol, Lučenec, Rieker Komarno, Žilinu, Bashkimi, Komarno...

O onome šta se u narednom periodu očekuje od Krajnovića govorio je klupski predsjednik Igor Jelčić.


"Krunoslav je trener koji se uklopio u proračun našega kluba, a od njega se uz rezultat očekuje prije svega rad na daljnjem košarkaškom razvoju mladih igrača poniklih u našoj školi, koji imaju veliki potencijal. Za trenera Krajnovića dobili smo dobre preporuke, da je vrijedan, da preferira mlade igrače i to je za nas u ovom trenutku najvažnije. Čim smo dogovorili suradnju, odmah se dao na posao, počeo proučavati našu momčad, zanimati se za eventualna pojačanja, u ponedjeljak krećemo s pripremama i sad je sve na njemu i igračima, imat će sve potrebne uvjete za rad, njihovi su parket i svlačionica, a mi ćemo se u klubu potruditi da sve ostalo bude u najboljem redu", izjavio je Jelčić. 


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.