x

okončali dugogodišnje veze

Ksenija Knežević u vezi sa 3 godine mlađim srpskim glumcem!

Pjevačica Ksenija Knežević i tri godine mlađi glumac Pavle Mensur navodno su otpočeli romansu nakon što su okončali dugogodišnje veze.

Poslije pet i po godina zabavljanja s Nikolom, kojeg je strogo krila od očiju javnosti, Ksenija je odlučila da ipak nisu jedno za drugo. Osjećanja između nje i njenog, sada već bivšeg izabranika su zahladnila, što je vatrenoj „uraganki“ stvaralo gorak ukus u ustima i nelagodu.


Nikolu je poznavala čitav život, prvo joj je bio prijatelj, zatim dečko, a potom i muškarac za kojeg je željela da se uda i s njim oformi porodicu. Ipak, sama pomisao na to da emocije koje osjeća prema njemu nisu jake kao na početku i da ih je potrebno podgrijavati užasavala ju je, te je naposlijetku ipak na njih stavila tačku.


Uporedo s Ksenijinom borbom, vodila se navodno i Mensurova unutrašnja bitka iste tematike. Naime, dvoipogodišnja veza s koleginicom Ivanom Zečević razvijala se u smjeru u kom glumac nije želio da ide. Jedno drugome su, istina, bili izuzetna profesionalna podrška, nešto malo prije početka emitovanja serije “Kalkanski krugovi”, u kojoj su bili direktni partneri, otpočeli su i zajednički život, Ivana je čak više slavila Pavlov uspjeh od sopstvenog i govorila da je izuzetno na njega ponosna jer to među njima nije samo ljubav već i sudbina. Međutim, brojne neželjene situacije lagano su vodile ka razlazu, što se naposletku i dogodilo.


Iako je do ovih odluka i s Pavlove i s Ksenijine strane došlo zbog nedostatka emocija i mada su se sa svojim izabranicima razišli u miru, očekivalo se da će poželjeti da bar neko vrijeme budu sami, ali kako ljubav ne pita da li i kada će doći, jedno drugo su se bez mnogo razmišljanja prigrlili.


Prvi susret navodno bio je odlučujući. Pavle nije mogao da odoli i pred Ksenijom pokaže najbolje od sebe. Udvarao joj se na lijep i džentlmenski način, a nedavno je prisustvovao i njenom nastupu na „Music Week“ festivalu, gdje ju je iz publike posmatrao ponosno i zaljubljeno.

Ksenija i Pavle izričiti su po pitanju toga da ne žele svoju intimu da dijele s drugima, stoga su informaciju da je ljubav pokucala na njihova vrata otkrili malom broju bliskih prijatelja. Uživaju u svakom zajedničkom trenutku, a sve ukazuje na to da ovo neće biti prolazna afera, već da će prerasti u ozbiljan odnos.

.

.

.

..


Izvor: Story

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.