x

Ksenija Pajčin bi danas proslavila 42. rođendan: Njena sestra ostavila potresnu poruku!

Tragično nastradala pjevačica Ksenija Pajčin, koja je ubijena 16. marta 2010. godine, kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio dečko Filip Kapisoda koji je potom izvršio samoubistvo, danas bi proslavila rođendan i napunila 42. godine.

Na današnji dan, kao i svake godine do sada, mnogi Ksenijini prijatelji prisjetili su se njene veličine i podijelili emotivne poruke, a jedna od najemotivnijig bila je ona koju je napisala njena polusestra Mia Pajčin.

– 42? Danas bismo to proslavljale. Zamisli, ja imam 22. Koliko vrijeme leti, čovječe. Toliko toga bih voljela da ti ispričam, ali… Znam da me čuvaš, znam da se smiješ gore jer si i tamo najlepša i tamo im zavodiš red. Ono tvoje… Misli na tebe i voli te tvoja sestrica. Ksenija je tu – napisala je Mia i okačila njihovu sliku iz djetinjstva.


Ksenija Pajčin ostala je upamćena kao bistra djevojka, puna energije i života, a njene kolege ističu da nije bilo odanijeg prijatelja. Rođena je 3.12.1977. godine u Beogradu. Završila je osnovnu školu “Filip Kljajić Fića“ na Banovom brdu, a potom i petu ekonomsku u Rakovici. Još kao djevojčica pokazivala je talenat za ples. Bavila se pjevanjem i igranjem.

Karijeru je započela igrajući po diskotekama, a potom se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe “Dak” i snimila pjesmu “Dačo, volim te”, koja je postala hit devedesetih godina.

Filipa Kapisodu, brata rukometaša Petra Kapisode srela je na moru u Crnoj Gori 2008. godine, a upoznali su se nekoliko mjeseci kasnije na njegovo insistiranje. Odmah su započeli vezu koja je bila puna ljubavi, ali i ljubomore i turbulentnosti.



– Nikada me niko nije volio ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam – pričala je Ksenija prijateljima.

Da je ljubomora obostrana pokazala je i Ksenija koja se oštro protivila Kapisodinom učešću u VIP “Velikom bratu”. Međutim, on je ipak ušao u kuću na mjesec dana, i Ksenija je to veoma teško podnijela. Uslijedio je raskid, ali i pomirenje nakon određenog perioda.

Prema navodima medija, Kapisoda je držao pištolj na Ksenijinom čelu prije nego što je ispalio smrtonosni hitac, a tragovi baruta na njenim rukama ukazivali su na to da je pjevačica pokušala da odgurne pištolj. Odmah nakon prvog pucnja, Filip je stavio cijev sebi u usta i povukao obarač.

.

.

.

.

..

.

.


(Srpska info)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.