x

Kuća popularne glumice oštećena u zemljotresu!

U programu OBN TV danas sa emitovanjem počinje nova serija Amanet. Glavnu žensku ulogu tumači nam dobro poznata glumica Sila Turkoglu koju smo imali prilike gledati u seriji Zakletva.

Sila Turkolu glumica je koja je svojim šarmom osvojila gledaoce ulogom Sune u seriji Zakletva, najgledanijoj seriji u BiH, čija 3. sezona počinje uskoro, na radost svih ljubitelja serije. Ali glumica je proteklih sedmica imala druge brige.

Naime, zbog potresa u Izmiru u pitanje je došla njena porodična kuća koju ima u tom gradu. Na sreću, šteta nije bila velika, javljaju lokalni turski portali.

"Njena kuća je manje oštećena, a u trenutku potresa neki od članova porodice su spavali u vili", kazao je izvor.

Život ide dalje i ovaj stravični događaj glumica je morala potisnuti, jer kreće sa novim poslovnim uzbuđenjima. Šuška se kako traju pripreme i za drugu sezonu serije “Amanet”, jer je prva pobrala samo pohvale i simpatije gledalaca u Turskoj. Pored ovog mogućeg projekta glumica je postala popularna na tržištu zbog svoje jednostavne ljepote i izvrsne glume. Nije sklona skandalima, a fanovi serija to vole, posebno u konzervativnijim dijelovima zemlje.

Iako je ulogom u Zakletvi osvojila simpatije gledalaca, ipak je slavu stekla serijom Amanet koja danas od 17 sati npočinje da se emituje u programu OBN TV. Seriju gledaoci u BiH mogu pratiti radnim danom u 17 sati.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.