x

Šta se dešava iza zatvorenih vrata?

Kućna pomoćnica otkrila pravo lice Dragane Mirković!

Pravo lice Dragane Mirković otkrila je njena kućna pomoćnica, koja je za javnost iznijela sve detalje braka Tončija i Gage...

Pjevačica Dragana Mirković važi za veliku zvijezdu, čovjeka i prijatelja. O Dragani se uvijek mogu čuti samo riječi hvale, a brojne kolege isticale su da im je baš ona pomogla kada im je bilo najteže. Sada je i njena kućna pomoćnica odlučila da progovori i otkrije pravo lice Dragane Mirković.


- Draganu poznajem čitav život i tvrdim da toj ženi pare nisu udarile u glavu. Ostala je stabilna i normalna pored svega što ima, a ima sve na svijetu. Ja sam Draganu i Tonija služila godinama, ponekad sam im čuvala djecu kad su bila mala, a Dragana nastupala. Zahtijevala je maksimalnu higijenu, ali to se valjda podrazumijeva. Mnogo mi je pomogla u životu, vodila je moju porodicu i mene na ljetovanja, zimovanja, mom sinu je kupila auto, sve nam je obezbijedila - rekla je ona iskreno i dodala:


- Bila sam zadužena za kuhinju. Pasulj je Gagino omiljeno jelo. Bila je dobra gazdarica, a još bolja domaćica. To je jedna zaista posebna žena.

Kućna pomoćnica Dragane Mirković osvrnula se i na odnos Dragane i njenog supruga Tonija, koji su u skladnom braku nešto više od dvije decenije.

- I Toni je divan, imaju savršen brak, baš paze jedno na drugo - rekla je Branka Stojanović za "Svet".

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.