x

Kuda ovaj svijet vodi? Gastoz se nenormalno bogati na račun fanova: Evo koju sumu novca su mu uplatili za samo tri sata!

Jutjuber i pjevač Nenad Marinković Gastoz ostao je zarobljen na Tajlandu kada su granice zatvorene zbog epidemije koronavirusa, pa je nedavno zamolio fanove da mu doniraju novac kako bi imao sredstava za boravak u ovoj zemlji.

Mnogi su odlučili da mu pomognu, ali niko nije očekivao da će od donacija dobiti čak 5.000 dolara i to za nekoliko sati.

On skoro svakodnevno ima lajvove na Jutjubu putem kojih mu obožavaoci uplaćuju novac, a prethodne noći je pukom slučajnošću za tri i po sata obezbijedio sebi ugodan boravak na Tajlandu, čime se pohvalio u okviru storija.


- Slučajno stisnuo airplane mode na kompjuteru i s...ao lajv od tri i po sata i donacije od 5.000 dolara. Hvala od srca! Ovo je veče koje se nikad neće zaboraviti na Balkanu – napisao je Gastoz na storiju na Instagramu.

Inače, ovo je naišlo na burne komentare na društvenim mrežama, pa se mnogi pitaju šta je tim ljudima u glavi da doniraju "novac jednom alkosu za provod", dok se uveliko vrše humanitarne akcije za bolesnu djecu. 

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.