x

UŽIVO RASKRINKAVANJE

Kuma Milena Kačavenda donijela Zvezdanova zatvorska pisma Ani: Ovo je ostavljeno za ''ne daj Bože''!

Milena Kačavenda, kuma učesnice "Zadruge" Ane Ćurčić, uživo u program je donijela tucu zatvorskih pisama Zvezdana Slavnića. Ona je sve stavila na sto, pa otkrila kakve dokaze ima kod sebe:

- To su pisma Zvezdana Glavnića iz zatvora, upućena mojoj kumi. Sada me svi hejtuju da nisam kuma, eto, nisam kuma, drugarica sam... Šta mijenja stvar?! Je l' smo možda nas dvije u vezi?! Ta pisma stoje kod mene, dokumentacija Slavice Glavnić. Sve je ostavljeno za slučaj "ne daj ti Bože". Taj slučaj je došao, sada kuma grebe - započela je ona, a potom otkrila šta se tu nalazi.


- Nisam znala da je mister Glavnić vrlo rječit. Pola zatvora je pisalo ova pisma, obilježavalo stranice... Čitala sam do pet ujutro, poslije odustala. Da ne bi rekao neko da nešto mutim, ja sam donijela, pa izvucite. Obećanja raznorazna, žaljenja što ju je tukao i maltretirao...

Kako kaže, uvijek će biti uz kumu Anu.


- Branim je do kraja, Glavnić je jeo moje motane sarme, a to ima cijenu. Sada smo na 40 odsto, zahuktava se - kaže Milena, koja nije najzadovoljnija Aninim ponašanjem u "Zadruzi".

- Da se držala onoga... Do njenog ulaska u "Zadrugu" nisam znala kolika je žrtva, koliki je njen strah. Znala sam da ga ima, ali da ima toliki strah... Ana je probleme gurala pod tepih, bila je situacija kada je kuma nindža ulijetala sa sjekirama i noževima. Ana je mnoge stvari prekrivala, gurala pod tepih. Nije bila svjesna da je ozbiljna žrtva, njega je prikrivala.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.