x

OVO MU JE OSTALA NEOSTVARENA ŽELJA

Laća preduhitrila smrt! Nije stigao da dobije dijete, nju je izabrao za surogat majku, zvao i astrologa: Futa ga u svemu podržavao!

Milan Laća Radulović po svaku cijenu je želio da se ostvari kao roditelj, pa je uz veliku podršku oca Aleksandra Radulovića Fute i svoje velike prijateljice planirao da postane otac. Ipak, iznenadna smrt u Izraelu spriječila ga je u toj namjeri, te mu je ovo ostala posljednja i najveća neostvarena želja.

Kako Kurir saznaje od izvora bliskog pokojnom tekstopiscu, Laća se prije izvjesnog vremena sa svojom prijateljicom, koja je prisustvovala i njegovom posljednjem ispraćaju na Novom groblju, dogovorio o svim detaljima kako bi mu ona rodila dijete.


On je ovaj proces planirao već duže vrijeme, a ovom pitanju je htio da se u potpunosti posveti po povratku s puta u Izrael, s kog se nikad nije vratio. U njegovoj želji da dobije nasljednika ili nasljednicu apsolutno ga je podržao i njegov otac Futa, koji se posebno radovao što će postati deda, dok je samu Laćinu drugaricu u razgovorima s bliskim osobama nazivao "majkom Radulovića". Koliko je bio posvećen ovoj želji, pokazuje i činjenica da Laća ništa nije htio da prepusti slučaju, pa se o ovom pitanju konsultovao i sa astrologom, koji mu je rekao koji je najbolji termin za začeće bebe.


- Laća nikad nije krio da želi da se ostvari kao otac. To mu je bila najveća želja, koja, nažalost, nikad neće biti ostvarena. On se o svemu dogovorio sa svojom drugaricom, koja je željela da iznese tu trudnoću i da mu podari bebu. To mu je bio prioritet za 2023. godinu. Htio je da cijeli proces prođe savršeno, pa se čak konsultovao sa astrologom, koji mu je savjetovao koji je najbolji dio godine za začeće djeteta - kaže naš izvor i dodaje:


- Od samog početka je imao podršku i svog oca Fute, koji je odmah aminovao njegovu odluku. Bio je oduševljen njegovim izborom drugarice za surogat majku, a u razgovorima s bliskim osobama nazivao ju je "majkom Radulovića". Nesrećni Futa se jako radovao što će dobiti unuče i što će se u porodici Radulović nešto lijepo desiti i da će se na ovaj način nastaviti njihova loza. Ipak, tragedija u Izraelu je sve ove planove uništila, te je Futi utoliko teže, što iza njegovog sina nije ostao niko ko će ga naslijediti i što je on ostao apsolutno sam. Tuga! - navodi sagovornik Kurira.


Kolika je pokojni Milan želio da se ostvari u ulozi oca, pokazuje i činjenica da je još odavno odabrao imena za svoju buduću djecu, a o čemu je govorio i u jednoj emisiji u kojoj je svojevremeno gostovao.

- Volio bih da imam djecu i čak sam mislio da će se, ako budem imao sina, zvati Svemir, a ako bude bila kćerka, zvaće se Justina, po Justini iz "Aleksandrijskog kvarteta", to mi je oduvijek bio trip - rekao je Laća, koga je prerana smrt 13. decembra spriječila da ovu želju i ostvari.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, no ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov broj za izravni kontakt WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ILI Email: [email protected]