x

Ladies & Gentlemen: Jedni drugima smo podrška! (GALERIJA)

U ljetnoj bašti kafića “Sydney” ispred Narodnog pozorišta u Tuzli održao se ljetni tematski “Ladies & Gentlemen” event, u sklopu Ladies In koncepta događaja koji se organizira svakog mjeseca u BiH, s ciljem ukazivanja važnosti istinskog prijateljstva, iskrene ljubavi i svesrdne podrške.

Vrijeme u kojem živimo nije nam pretjerano naklonjeno. Nametnute su nam neke nove vrijednosti, a zbog konstantne trke sa konkurencijom, ali i samima sobom, nerijetko zaboravljamo na one koji su nam najvažniji i koji su uz nas u najljepšim, ali i najtežim životnim trenucima.

Koliko je jednoj zaposlenoj ženi u društvu u kojem živimo potrebna podrška, vjerujemo, zna svaka od vas ponaosob. Koliko nam je važno da nas neko potapše po ramenu kada nismo imale dobar dan na poslu, ili se istinski raduje svakoj našojposlovnoj pobjedi, spoznajemo barem jedanput mjesečno .


Centralni dio programa bila je panel diskusija na temu “Jedni drugima smo podrška”, o kojoj su govorili Lidija Žigić, Merima Alić Dževdetbegović, Delveta Balić i Adnan Mujezinović. Diskutovali su o važnosti podrške kako u poslovnom, a tako i privatnom okruženju.

Nakon panela gosti su uživali u muzičkom performansu Lejle Piljević, poznate bh. violinisticu, te plesu sjajnog plesačkog para plesnog studija “Sandoval”.


Foto: Miralem Dizdarević

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.