x

Ladies & Gentlemen u Tuzli: Gala druženje u znaku ljubavi i međusobnog osnaživanja! (GALERIJA)

U idiličnom ambijentu ljetne bašte ispred Narodnog pozorišta u Tuzli održan je Ladies & Gentlemen event, gala tematski događaj koji okuplja pripadnike bh. biznis, modne, kulturne i društvene scene.

Organizator jedinstvenog ljetnog eventa, marketinška agencija Altermedia, pod pokroviteljstvom Ladies In magazina, ispunio je očekivanja velikog broja gostiju koji su svojim prisustvom uveličali glamuroznu večer i promociju međusobnog osnaživanja i pružanja podrške jednih drugima, bilo da se radi o supružnicima, poslovnim partnerima, prijateljima, kolegama ili drugim bliskim vezama, što je cilj Ladies & Gentlemena.

Kao u Sarajevu, i u Tuzli je event počeo centralnim događajem – Ladies & Gentlemen panelom. Na temu Creating Future Together voditeljica Erna Saljević razgovarala je s poznatim i utjecajnim parovima Tuzle – Zurijetom Atlić i Edinom Suljagićem, Jasminom i Edinom Joldić, Jasenkom i Lejlom Elezović.


Važnost temi i projektu dali su Fructal, Parfumerija Plaza, Gips Tuzla, Prirodna kozmetika Gloria, Ledo i brend King, Swarovski, NLB Banka, Sarajevski kiseljak, Mak Zara, Zonin Prosecco, cvjećara Venera, Red Bull, Milka, Hepok, EmGallerie i restoran Royal.

Noć koja je počela uz zvuke violine i gitare protekla je u znaku dobre energije i snažnih poruka o važnosti ljubavi, braka, porodice, razumijevanja, podrške i tolerancije, vrijednostima koje ljudske živote čine kompletnim i ispunjenim.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Foto: Miralem Dizdarević

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.