x

Ladies In – Active Women: Živi, voli i pokreni se s aktivnim ženama!

U Tuzli je održan posljednji aprilski Ladies In by Jana događaj, simbolične proljetne teme ”Active Women”.

Svjesni činjenice koliko su današnje žene i Ladies In gošće angažirane i zauzete, kako poslovnim obavezama, tako i onim privatnim, te da u tom procesu često zaboravljaju na svoje potrebe, organizatori su im posvetili temu o važnosti zdravog i aktivnog načina života.

Podsjetile su se i na one aktivnosti koje su im zapravo i ključne da bi izdržale svakodnevni pritisak, kako u načinu ishrane, a tako i u fizičkim i sportskim aktivnostima.


Ladies In tim svojim doprinosom kroz jačanje zajednice koja osnažuje žene u svakom smislu, podržava i promovira njihov rad i vrijednosti koje njeguju, ovom temom podsjetio ih je i koliko su zapravo važne samoj sebi.

Activ Women samo je motivirajuća tema kojom treba da se vode svaki dan, te da ih podstiče na aktiviranje.

Ovim riječima poznati glumac i TV lice Hazim Mujčinović uveo je gošće u temu večeri i najavio panel.

.

Organizatori su se pobrinuli da sudionici panela na najbolji način približe važnost zdravog i aktivnog načina života, te su pozvali eminentne sportske radnike, poznate u tuzlanskoj regiji, da podijelile svoja iskustva i vrijedne savjete za sve gošće.

Panelisti su bili Nermina Mujić, profesorica tjelesnog odgoja i sporta i fitness instruktorica, dr. Edina Kamenjašević Hadžić, profesorica tjelesnog odgoja i sporta, bivša rukometašica, atletičarka i plesačica, i dr. sc. Jasmin Zahirović, profesor tjelesnog i zdravstvenog odgoja i fitness instruktor.


.

Panelisti su gošćama otkrili tajne zdravog načina života, važnost balansa zdrave prehrane i tjelesne aktivnosti, preporučili zdrave obroke na poslu, ali i svakodnevnom životu, koje su to vježbe koje trebaju i mogu raditi svaki dan, pa čak i u kancelariji, te kako da izbjegnu prekomjerni stres.

Poruka koju su poslali jeste ”Živi, voli i pokreni se sa aktivnim ženama”, nakon čega je uslijedio i drugi dio druženja, kuglanje, networking i trenuci zabave koje su pripremili prijatelji projekta.

I ovog puta dame su imale priliku među prvima testirati i degustirati neke od noviteta prijatelja projekta, sudjeluju u darivanjima i drugim promocijama, od kojih izdvajamo Subrina boje za kosu SUBRINA CHARM & SUBRINA BUTTER COLOUR.

.

Promocija prirodnih i modernih boja SUBRINA CHARM koje čine kosu mladalačkom i uvijek svježom. Savršeno i intenzivno pokrivaju sijede i do šest sedmica što je danas, pored cijene i kvalitete, jedan od bitnih faktora pri izboru omiljene boje za kosu.

SUBRINA BUTTER COLOUR čarolija savršenog bojenja kose s 4 vrste maslaca

Lansirano je deset prirodnih, modernih i raskošnih nijansi i to: 1080 ledeno blond, 1060 marelica blond, 950 karamel blond, 800 svijetlo blond, 945 narančasta, 745 crveno bakrena, 657 smeđe bakrena, 660 čokoladno smeđa, 500 svijetlo smeđa i 200 crna.

Projekat podržali:

Jana, generalni pokrovitelj, Sarajevski kiseljak, Red Bull, Vinarija Nuić, Restoran Royal, Ledo, Diners Club BH, Werkkol intima, Plaza Parfumerija, Subrina, Milka, Urban Home i Ladies In Magazine.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Miralem Dizdarević

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.