x

Lagala je sve! Nakon što je Miljana diskvalifikovana iz Zadruge, isplivale šok informacije!

Miljana Kulić je diskvalifikovana i izbačena iz Zadruge. Ona je fizički nasrnula na Matoru i udarila je mikrofonom zbog čega je ona i krvarila, a nakon nje je napala i Minu Vrbaški. Mnogi zadrugari koji su se osjetili fizički ugroženi zbog njenog prisustva u Zadruzi sada mogu da odahnu, a među njima je i Zola, njen bivši momak.

Ona je nakon povratka u Zadrugu raskinula sa njim, a onda su oni iznijeli brojne ružne stvari iz zajedničkog života.

Novinari Pinka su kontaktirali Zolinog druga Aleksandra, koji je otkrio da je Zola bio pod pritiskom i prijetnjama Miljaninog oca Siniša dok je bio sa njom u vezi.

- Na početku je sve bilo ok, tako mi je bar rekao telefonom, kad je mogao da priča, često je ona bila prisutna, pa mislim da nije mogao ni da priča baš otvoreno, čak su me zvali da dođem kod njih... Jednom prilikom, kad je bio sam, prije nego što su se vratili u "Zadrugu", mi je rekao da mu je Siniša prijetio. O parama nismo pričali, koliko mu daje i tako dalje, ali Zola je i sam priznao sve što mu je dala - naveo je Čolićev drug. 


- Strašno, sramno, to nije civilizovano .. Boljelo me je kad sam to gledao i nisam mogao da mu pomognem! Marija je priča za sebe, nije objektivna kad se radi o Miljani, ona je kriva isto koliko i Miljana! To je moje mišljenje - bio je bijesan Zolin drug.

- Ja kad sam bio u Derventi kod njih u stanu, sve je bilo super, Miljana je dočekana kao kraljica! Zolina majka je dobra žena koja uopšte ne voli da se svađa i vrijeđa! Zola mi je jednom samo rekao da je Miljana vrijeđala njegovu majku i da ne zna zašto to radi - bio je iskren Čolićev prijatelj, te je naveo da njegova majka nije raspoložena da se medijski eksponira.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.