x

Lakersi na turneji, LeBron se vratio u LA

LeBron James, najbolji igrač LA Lakersa, napustio je momčad koja uskoro završava gostujuću turneju gdje će još odraditi utakmicu kod Utah Jazza u noći s četvrtka na petak.

James je sam vratio u Los Angeles i neće igrati u Salt Lake Cityju uslijed ozljede gležnja, ali je sam najavio, a prenose američki mediji, kako će napraviti sve ne bi li bio spreman za prvu iduću utakmicu, na domaćem parketu protiv New Orleansa.

Ta se utakmica igra večer kasnije i mogla bi biti jedna od rijetkih prilika, do kraja osnovnog dijela sezone, da Lakersi upišu pobjedu. Naime, nakon toga, sa ili bez Jamesa, Lakersi neće biti favoriti u dvije utakmice protiv Denvera te u jednom ogledu protiv Phoenixa i Golden Statea. Kao favoriti ući će još jedino u domaći susret protiv Oklahoma Cityja.


LA Lakers se bore kako bi osigurali igranje play-ina, a to mogu ostvariti ako budu među deset najboljih u Zapadnoj konferenciji. Trenutačno su točno na rubu, na desetom mjestu, s omjerom 31-44. Ispred njih je spomenuti New Orleans (33-43), a za vratom im puše San Antonio (31-45).


Koliko Lakersi ove sezone, gotovo isključivo, ovise o LeBronu Jamesu dovoljno je tek spomenuti njegove brojke: 30.1 poen, 8.2 skokova i 6.3 asistencija u prosjeku tijekom 55 odigranih utakmica.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.