x

uživaju

"Lako im je sada putovati kad je njemu online nastava": Dara se ne odvaja od bogatog muškarca! (Foto)

 Dara Bubamara (44) već neko vrijeme uživa s novim dečkom koji je vodi na luksuzne destinacije. Ono što se zna jeste da se zove Toni, a ima svega 23 godine. 

Iako su često na meti kritika, Dara i Toni nesmetano uživaju na odmoru, a nedavno su odlučili skoknuti do Turske. Naravno, odmah su se pohvalili novim fotkama na Instagramu, a brojni pratitelji primijetili su kako Bubamara ne skida ruke s mlađahnog muškarca.


- Ko kaže da su godine bitne? Izgledate predivno. Kao s razglednice - samo su neki od komentara ispod fotografije. Međutim, bilo je i urnebesnih komentara poput toga da im je "lako putovati sada kada je njemu online nastava", a pojedini su "potkačili" radi toga što se Toni predstavlja kao biznismen, a tek mu je 23 godine.


Podsjetimo, Toni je poduzetnik, a često putuje na daleke destinacije, vozi najmodernije automobile, pije skupa piće i jede samo rijetka jela u ponudi. O njihovoj se vezi počelo šuškati kada su oboje podijelili fotografije na istim mjestima koje su posjetili na Maldivima. Nakon toga je Toni objavio fotografiju s Darom na jet-skiju. Zajedno su posjetili i Zanzibar, Hrvatsku, Monako, Grčku i Maldive.

.

.

.

.

.


Izvor: 24sata.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.