x

besprijekorni izgled

Lakovi za nokte koji savršeno naglašavaju preplanuli ten

Poznato je da su ljeti naši svakodnevni outfiti nešto otvoreniji, pa je tako i veliki dio kože dostupan znatiželjnim pogledima.

Iako možda nisu u fokusu naših svakodnevnih izdanja, nokti itekako imaju veliku ulogu u stvaranju kompletnog utiska. Način na koji tretiramo nokte puno govori o nama, a također su i odraz urednosti i njege. Najviše vremena u njihovo sređivanje ulažemo za vrijeme ljetnih mjeseci.


Poznato je da su ljeti naši svakodnevni outfiti nešto otvoreniji, pa je tako i veliki dio kože dostupan znatiželjnim pogledima. U ovom periodu godine upravo su nokti ti koji kradu pažnju, stoga je posebno važno da su uredno oblikovani i njegovani. Također, kada biramo nijanse koje će ukrašavati naše nokte, nerijetko se vodimo za onim bojama koje se najbolje uklapaju u naš stil, no nije naodmet obratiti pažnju i na nijanse koje uvelike mogu naglasiti ono što posebno volimo na svojoj koži ljeti - preplanulu put.


Neke nijanse savršeno se uklapaju sa bronzanim izgledom kože, poput standardne bijele s kojim nikada nema greške, crvene s narandžastim podtonovima, a ove sezone veliki hit je i baby plava boja s kojom svaki modni komad izgleda mrvicu bolje. Ljeti je kod uređenja noktiju zapravo pravilo da pravila nema, stoga se prepustite igri boja koje će sigurno sjajno zaokružiti baš svaki ljetni look!


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.