x

Lazar i David zatečeni u eksplicitnoj pozi!

Karađorđe Subotić obratio se svima nakon što je Biljana Dragojević izvrijeđala njegovu kćerku Aleksandru Subotić. On je na društvenim mrežama priznao i kako je zatekao Lazara Jeremića i Davida Dragojevića.

"Obraćam se naciji povodom izlaganja Biljane Dragojević. Poštovani narode, podrško i gledaoci rijalitija "Zadruga 2". Gospodina Davida sam svojim očima vidio u eksplicitnoj pozi sa Lazarom. Nebojša je brat od mog druga i poklonio je Aleksandri nakit od preko 100.000 eura i može mu se. Takođe, Biljani Dragojević je poklonio brilijantski prsten. I sigurno je nije muvao, ne pali se na babe. Gospodina Nebojšu i njegovu porodicu izuzetno poštujem i smatram ih pravim prijateljima. Što se tiče podrške Lepog Miće Aleksandri, on je osoba koja govori i brani samo istinu", napisao je Karađorđe i dodao:


"Biljo, ako je Nebojša j*bao Aleksandru, i ti si dobila skupocijene poklone od istog gospodina. Meni je degutantno da pravim aluziju. Pozdrav gledaocima i svoj mojoj podršci. Za razliku od Ane Korać, ona ima ozbiljnog muškarca i pravu ljubav pored sebe. Petre, ti si legenda."

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.