x

Lazić se bahati po banji: Darko maltretira pacijente, pušta glasnu muziku i okuplja društvo!

Pjevač Darko Lazić već šest dana boravi u banji Selters nadomak Mladenovca, a odmah po njegovom dolasku u ovo lječilište pacijenti koji se kao i folker nalaze na rehabilitaciji su izgubili neophodni mir. Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Darko svaki dan nakon propisanih tretmana sluša glasnu muziku, a pored toga u apartman mu dolaze brojni prijatelji i vjerenica Marina Gagić, koji se do kasno u noć zadržavaju kod njega.

- Kada je Darko došao u Selters, pacijenti, koje uglavnom čine stariji ljudi, dočekali su ga uz riječi podrške, a on je rekao da će se truditi da im pjesmom olakša oporavak. Međutim, kako stoje stvari, Lazić je to uradio i bukvalno. Odmah nakon što se smjestio u apartman, počeo je da pušta glasnu muziku, a ubrzo su kod njega pristigli mnogobrojni prijatelji i vjerenica Marina. Ostali pacijenti nisu zamjerili Darku što je odlučio da proslavi dolazak u banju, ali niko od njih nije mogao da pretpostavi da će folker svaki dan praviti žurke u apartmanu - počinje priču dobro obaviješteni izvor i dodaje da Lazić bukvalno maltretira ostale pacijente.


- Darko se ponaša kao da je kod kuće, a ne u lječilištu. Pacijenti su navikli da nakon jutarnjih tretmana koji počinju u 7 sati ujutru i traju do 14 časova, kada je i ručak, legnu na spavanje, međutim, Lazić im svaki put prekine san glasnim turbo-folkom, koji mnoge iritira. Zbog toga je prije tri dana nekoliko pacijenata tražilo da razgovara sa upravom banje i prijavi Lazića. Oni su zahtijevali da se Darko prvo opomene, a da, ako i dalje nastavi sa nedoličnim ponašanjem, bude izbačen iz banje. Takođe, pacijenti su tražili da se ograniči broj ljudi koji dolaze u posjetu kod folkera jer im to, kako su uvjerili, dodatno narušava mir - tvrdi izvor i otkriva da Lazić zahtijeva od osoblja banje poseban tretman.


- Darko ne želi da se hrani kao ostali pacijenti. Svaki dan on pravi spisak šta će jesti narednog dana za tri obroka, koji mu se služe isključivo u apartmanu. Takođe, on je odmah po dolasku u banju zahtijevao da bude sam sa fizioterapeutima tokom tretmana i da nema nikakav kontakt sa ostalim pacijentima - zaključuje izvor.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.