x

Lazić u invalidskim kolicima: Pjevač u krizi, stalno plače i moli se Bogu, a za nesreću krivi ovog čovjeka!

Darko Lazić teško podnosi to što je doživio saobraćajnu nesreću koja mu je ozbiljno narušila fizičko, ali i psihičko stanje. Pjevač je postao svjestan sopstvene krivice zbog svega što mu se dogodilo i proklinje dan kada je probao drogu. On se požalio da mu je teško, ali i da bi najradije volio da vrati vrijeme jer tada nikada drogu ne bi probao, a kamoli dozvolio sebi da postane zavisnik.  

- Darko je psihički loše. Baš je u teškom stanju. Za sve što mu se dogodilo krivi samo sebe. Rekao je da je tek sada postao svjestan svih svojih grešaka i da se kaje zbog toga što je probao drogu iz čijih kandži sad ne može tek tako da se izvuče. I dalje trpi nesnosne bolove, ne može da se okrene i uvijek je u jednom te istom položaju. Svjestan je da je upao u ozbiljnu apstinencijalnu krizu. Neprestano plače i moli Boga da mu pomogne da se riješi najvećeg zla koje mu je uništilo život - priča naš izvor blizak pjevaču.


On kaže da i pored toga što zna da mu je droga uništila život, Darko i dalje vapi za narkoticima jer se ne liječi od bolesti zavisnosti. To će učiniti kad se bude oporavio od povreda koje je zadobio u udesu 23. oktobra.


- Iako zna da mu droga može pogoršati zdravstveno stanje koje je ozbiljno narušeno, on bi volio da je uzme. To je teška kriza. Sa jedne strane, želi da se izbavi i da se vrati na pravi put, da ozdravi i da iz korijena promijeni svoj život, ali kada ga uhvati kriza, ne može da se kontroliše. Majka ga preklinje da ne misli na to zlo, ali ne vrijedi. Vjerujte da se baš teško bori sa ovom situacijom - završava izvor.


Dok ne stane na noge, Darko u invalidskim kolicima

Darko Lazić trpi ozbiljne posljedice zbog teške saobraćajne nesreće. Ljekari iz KBC Zemun uspjeli su da saniraju veći dio njegovih povreda koje je zadobio kada se prevrnuo svojim BMW-om, ali pjevač još uvijek ne osjeća noge. Zbog toga će u narednom periodu, kada bude ustajao iz kreveta, morati da bude u invalidskim kolicima dok ponovo ne bude mogao da stoji. I to saznanje mu je teško palo.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.