x

Lazićeva vjerenica Marina: Hoću dijete sa Darkom, mora da prestane to raditi!

Vjerenica folk pjevača Darka Lazića Marina Gagić i dalje je zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje, a kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, ona sa pjevačem planira djecu, pa će ga usloviti da mora hitno da prestane da se drogira čim izađe iz bolnice!  

Naime, Gagićeva je odlučila da stvar preuzme u svoje ruke, pa će pjevaču postaviti ultimatum čim joj se za to ukaže prilika jer s njim hoće da proširi porodicu.


- Marina je svjesna činjenice da je Darko godinama konzumirao razne psihoaktivne supstance i alkohol, pa se plaši da će nastaviti po starom čim bude izašao iz bolnice i potpuno se oporavio od povreda. Ona s njim želi djecu i ne pada joj na pamet da razmišlja o tome da će ona biti izložena Lazićevom nemaru kad je "pod gasom" ili kad je drogiran, pa će ga ucijeniti čim bude mogla. Bliskoj drugarici je rekla: "Mnogo ga volim i hoću da imamo puno djece, ali će morati da prestane da se drogira. Ako nastavi po starom, ugrožavaće ponovo svoj život i naš pored njega" - otkriva naš sagovornik.


- Gagićeva namjerava da urazumi Lazića na sve moguće načine kad se u potpunosti oporavi, a ako ne bude uspjela da ga odvrati od uzimanja droge i konzumiranja alkohola, zaprijetiće mu da će ga ostaviti bez obzira na to što se ludo vole. Rekla je: "Mnogo ga volim, ali sam spremna da ga ostavim ako ne bude želio da se urazumi i počne da živi normalnim životom. Dovoljno je što zbog posla mora danima da bude ponekad odvojen od mene i porodice i da radi po cijelu noć. Ne treba još sve da nas sekira zbog toga što se opija i stavlja glavu u torbu svaki put kad sjedne za volan u alkoholisanom stanju. Ne treba mi ta muka, preboljeću ga ako budem morala da ga ostavim ako se ne urazumi" - završava naš sagovornik.


Inače, Marina svakodnevno posjećuje pjevača sa ostatkom njegove porodice u KBC Zemun, a otkako mu se stanje rapidno popravlja, svi su znatno raspoloženiji.



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.