x

danima uznemirena

Laziću će možda biti zabranjeno da viđa kćerku Lorenu: Ana Sević se odlučila na drastične poteze!

Pjevačica Ana Sević je danima uznemirena zbog tvrdnje svog bivšeg supruga, folkera Darka Lazića, da kćerku Lorenu nije vidio godinu dana, te da za razlog treba pitati upravo Anu.

Ona je upravo iz tog razloga riješena da se u potpunosti zaštiti od navodnih laži i manipulacija Lazića, te osim tužbe za povredu časti, pjevačica planira da preuzme još jednu mjeru protiv bivšeg supruga.

- Anu su veoma pogodile laži koje je Darko nedavno iznio, jer ni najmanje to nije očekivala od njega. Kada je rekao da kćerku Lorenu nije vidio godinu dana, to ju je veoma pogodilo, pogotovo što je ona insistirala na tome da njihov odnos bude dobar. Zbog toga je objavila dokaze koje govore suprotno i koliko-toliko stala na put njegovim manipulacijama - kaže izvor.


Naime, trudna Ana ovih dana planira da se obrati Centru za socijalni rad, jer na taj način želi da zaštiti svoju kćerku Lorenu.

- Sevićeva ne želi ništa da prepušta slučaju i ne želi da razmišlja da li je Lorena bezbjedna kada vrijeme provodi sa ocem. Jednostavno se plaši da Darko nije u potpunosti raskrstio sa svojim porocima i ne želi da svoje dijete prepušta riziku. Zbog toga razmišlja da se obrati Centru za socijalni rad kako bi razmotrila sve opcije u cilju zaštite svog djeteta. Ukoliko joj radnici Centra predlože zabranu viđanja, Ana će pristati i na tu opciju - ispričao je izvor blizak pjevačici.


Pjevačicu najviše brine to što se njen bivši ni poslije teške saobraćajne nesreće koja mu se dogodila nije promijenio, već je nastavio da živi istim tempom.

- Anu veoma uznemiruje činjenica da Darko i nakon stravične saobraćajne nesreće iz koje je jedva izvukao živu glavu i dalje nije mnogo promijenio svoj život. Darko i dalje vozi, uprkos tome što mu je odavno oduzeta vozačka dozvola, a Ana ne želi da rizikuje da njena kćerka sjedne u automobil sa njim. Ne želi da razmišlja o tome da li će Darko staviti Loreni sigurnosni pojas, da li će prekoračiti brzinu i tako ugroziti sigurnost djeteta - tvrdi izvor za Alo.

.

.

.

.

-

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.