x

Lažni pop Zoki Šumadinac prevarama zaradio 100.000 €: Obuče sveštenu odjeću, zapali svijeću i čita molitvu sv. Kiprijana pa uzme 500 €! Telefonom vara bolesne i obećava izlječenje za 50 € za 5 minuta!

Zoki Šumadinac je lažno liječio oboljele od raka i tako zaradio čak 100.000 eura! Ovo tvrdi njegova bivša saradnica, pjevačica Cara Mimi i napominje da bi učesnik "Zadruge 3" zbog nadriljekarstva trebalo da završi u zatvoru! 

"Zoki je prevarama zaradio najmanje 100.000 eura! Od tih para je kupio stan u centru Gornjeg Milanovca od 65.000 eura i apartman na Zlatiboru od 35.000 eura. Da ne zaboravim sva njegova luksuzna putovanja, večere u restoranima, izlaske... Lažno je liječio one koji boluju od raka i epilepsije, čak i djecu. Iskoristio ih je zbog para, to je strašno!" priča folkerka i dodaje da je svojim očima vidjela kako Šumadinac zgrće lovu.


"Dok smo u Beču snimali pjesmu poveo me je da vidim kako jednoj porodici sa dvoje dece "čisti" prostor od negativne energije. Izvadio je iz torbe odjeću pravoslavnog sveštenika. Bila sam šokirana! Srpska pravoslavna crkva ima pravo da ga tuži zbog zloupotrebe mantije. Zatim je izvadio vodu i bosiljak, upalio svijeću i počeo da čita molitvu svetog oca Kiprijana. To je trajalo deset minuta. Čovjek ga pitao: "Koliko da platim", a on mu kaže: "Kao i uvijek". I taj čovjek mu da 500 eura! Još mu pošalju punu kesu poklona, čokolada, viski... U Beču je za deset dana tako zaradio najmanje 5.000 eura!".


Mimi priča da je Zoki obmanuo i ženu kod koje boravili.

"Odsjeli smo kod gospođe Spomenke, od koje je uzeo 5.000 eura da liječi njenog dečka od šizofrenije. Naravno da nije uspio! Kad smo se vratili u Srbiju, Spomenka je pokušala da ga kontaktira, ali on je blokirao na mobilnom i svim društvenim mrežama".

Zoki je u "Zadruzi" pričao kako ljudima šalje pozitivnu energiju na daljinu, čaki na drugi kontinent. Mimi objašnjava kako on ina taj način obmanjuje narod Šumadinac navodno preko telefona šalje elektromagnetne talase.

"Pet minuta naplaćuje 50 eura! Jednom sam bila prisutna kad je to radio. Natjera čovjeka da žmuri, a za to vrijeme kuha kafu i kucka se na Fejsbuku. Ima gomilu klijenata u Australiji, Americi i širom Evrope. Tako je prevario jednog čovjeka iz Australije za 3.000 dolara", tvrdi pjevačica.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.